Ελλάδα

Άρση της καραντίνας για τους ταξιδιώτες τους, αποφάσισαν Ελλάδα και Αίγυπτος.

Την άρση της καραντίνας για τους τουρίστες μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου αποφάσισαν οι δύο χώρες,και σύμφωνα με κοινή δήλωση τους ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης και ο ομόλογος υπουργός Τουρισμού και Αρχαιοτήτων, της Αιγύπτου Χάλιντ Ελ Ανάνι.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ-ΜΠΕ, είναι η πρώτη τουριστική συμφωνία της Αιγύπτου με χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι δύο χώρες συμφώνησαν στην ενίσχυση της συνεργασίας τους όσον αφορά τον τουριστικό τομέα με σκοπό την επανεκκίνηση του τουριστικού κύματος μεταξύ των δύο χωρών.

Στα πλαίσια αυτής της απόφασης αν κάποιος τουρίστας νοσήσει σε μία από τις δύο χώρες θα μπορεί εάν και εκείνος το επιθυμεί, να επιστρέψει στην πατρίδα του για να νοσηλευθεί, αρκεί να τηρούνται τα ιατρικά πρωτόκολλα, τα οποία έχουν τεθεί από τους αρμόδιους φορείς.

Related posts

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας

Δημήτρης Δημητριάδης

Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – «θλιβερές εικόνες βίαιης καταστολής» που κάνουν τον γύρο του κόσμου και τόνισε την ανάγκη να σταλεί μήνυμα αλληλεγγύης στους πολίτες της Λευκορωσίας.

Δημήτρης Δημητριάδης

Δεύτερο κύμα κορονοϊού προ των πυλών.Για «κόκκινο συναγερμό» μιλούν οι επιστήμονες

Στεφανία Ασπρίδου

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy