Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Άσκηση δικηγόρων στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για άσκηση ενός (1) υποψηφίου δικηγόρου στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Όσες/όσους ασκούμενες/ους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησης τους, διάρκειας 6 μηνών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον χρονικό διάστημα 6 μηνών να υποβάλλουν την αίτηση τους από 10-2020 έως 19-10-2020. Ημερομηνία έναρξης της άσκησης διάρκειας έξι (6) μηνών είναι η Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020.

Πληροφορίες:
Οι αιτήσεις των υποψηφίων συντάσσονται σύμφωνα με το σχετικό επισυναπτόμενο υπόδειγμα που χορηγεί ο Δήμος Ωραιοκάστρου και υποβάλλονται αποκλειστικά στο πρωτόκολλο του Δήμου Ωραιοκάστρου, Κομνηνών αρ.76, ισόγειος όροφος. Ο έλεγχος των αιτήσεων των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί από τον αρχαιότερο δικηγόρο κο Δημήτριο Λαζίδη.

Στις αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν α) στοιχεία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας β) αριθμό μητρώου ασκουμένου και γ) στοιχεία επικοινωνίας (ταχυδρομική διεύθυνση, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) και επισυνάπτουν βιογραφικό σημείωμά τους. Η έναρξη της άσκησης προϋποθέτει την εγγραφή στο ειδικό μητρώο ασκουμένων δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τον αριθμό των διαθεσίμων θέσεων, η επιλογή τους θα γίνει από τον αρχαιότερο Νομικό Σύμβουλο του Δήμου. Το όνομα του επιλεγέντα θα αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Η άσκηση θα γίνεται στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Ωραιοκάστρου και υπό την εποπτεία του αρχαιοτέρου των δικηγόρων του Δήμου Ωραιοκάστρου. Το ωράριο ημερήσιας απασχόλησης των ασκουμένων δικηγόρων, ορίζεται σε οκτώ (8) ώρες, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας. Η αμοιβή των ασκουμένων θα καταβάλλεται με βάση το παρουσιολόγιο, με ένταλμα από το αρμόδιο τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Την βεβαίωση άσκησης χορηγεί ο αρχαιότερος δικηγόρος του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Η παρούσα αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου

Related posts

Πρόσκληση για “υιοθεσία” σπάνιων φυτών τα οποία διατίθενται δωρεάν

Δημήτρης Δημητριάδης

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ.ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΔ Α.Ε.

Στεφανία Ασπρίδου

Διακοπή νερού στην Θεσσαλονίκη – Τρίτη 6 Οκτωβρίου

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy