Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου την Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, σε συνεργασία με το «Θεαγένειο» Νοσοκομείο.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής με το σύνθημα «Δίνω αίμα, δίνω ζωή» καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στη δράση, ειδικά αυτή την περίοδο που οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες λόγω των δυσμενών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Η αιμοδοσία θα γίνει με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων στο πλαίσιο της προστασίας από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι.

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλώντας στο τηλέφωνο 2313304068. Για την μετακίνησή τους οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

Η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία.

«Οι επιπτώσεις της πανδημίας είναι δυσμενείς. Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες και οι εκκλήσεις από τα νοσοκομεία προς τους εθελοντές αιμοδότες πολλές. Με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, καλούμε όσους μπορούν να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και να προσφέρουν αίμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην αιμοδοσία που διοργανώνουμε, ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί να αυξηθούν τα αποθέματα αίματος», τονίζει η κ. Ζάπρα.

Related posts

Ο εθελοντισμός στην πράξη από επαγγελματίες του Δήμου Θερμαϊκού (φωτογραφίες)

Σταύρος Καρυπίδης

Θ. Καράογλου: «Με όχημα την οικονομική διπλωματία κάνουμε τη βόρεια Ελλάδα πιο εξωστρεφή και ανταγωνιστική»

Σταύρος Καρυπίδης

Ξεκινούν οι εγγραφές για τα σεμινάρια ΚΑΡΠΑ στον Δ. Ωραιοκάστρου

Στεφανία Ασπρίδου

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy