Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση προς το Δήμο Λαγκαδά για την αντιμετώπιση των καταστροφών

Μακρά τηλεφωνική συνεργασία με το Δήμαρχο Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά με τις ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.

Με απόφαση του υπουργού παρέχεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150.000 ευρώ στο Δήμο Λαγκαδά, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι πρώτες βασικές ανάγκες από τις καταστροφές που υπέστη η περιοχή από τη θεομηνία.

Στο Δήμο Λαγκαδά βρέθηκε από νωρίς και η Αντιπεριφερειάρχης της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου προκειμένου να γίνει η αποτίμηση των καταστροφών αλλά και ο συντονισμός των δράσεων για την επόμενη ημέρα.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και δήμαρχοι της Κ.Μ., εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους προς τον κ. Ταχματζίδη και δήλωσαν έτοιμοι για την παροχή βοήθειας με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Related posts

Δήμαρχος Ωραιοκάστρου – Π. Τσακίρης: Περιμέναμε τον Αγάθωνα σε συναυλία στο Δ. Ωραιοκάστρου, ο θάνατός του μας γέμισε θλίψη

Δημήτρης Δημητριάδης

Κ. Ζέρβας: «Μέρα ελπίδας και αισιοδοξίας η πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς»

Δημήτρης Δημητριάδης

Ο Κυριάκος στην Θεσσαλονίκη για δεύτερη φορά μέσα σε δυο μήνες

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy