ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ Ελλάδα

Έλενα Ράπτη: «Η Αμερικανική διπλωματία σε ισχύ για να προσέλθει η Τουρκία σε γόνιμο διάλογο».

Η Έλενα Ράπτη< Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, σε άρθρο της με τίτλο «Τι σημαίνει η επίσκεψη Πομπέο στην Ελλάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η επίσκεψη Πομπέο επιβεβαιώνει πως οι σχέσεις των δύο χωρών δεν ήταν ποτέ τόσο στενές και παραγωγικές όσο σήμερα και πως η Αμερική προστίθεται και εμπράκτως στις χώρες που προτίθενται να χρησιμοποιήσουν τη διπλωματική τους ισχύ προκειμένου να προσέλθει η πλευρά της Τουρκίας σε ένα γόνιμο διάλογο με συγκεκριμένη ατζέντα από την οποία θα απουσιάζουν οι ανύπαρκτες και προκλητικές αξιώσεις που θέτει κάθε φορά που επιχειρείται μια διπλωματική πρωτοβουλία και που βεβαίως θα συνοδεύεται από πράξεις με κύριες την εγκατάλειψη των επιθετικής ρητορικής και των προκλήσεων στον ουρανό και το πέλαγος του Αιγαίου, οι οποίες θα είναι συνεπείς και με διάρκεια ώστε να δώσουν χώρο σε έναν ουσιαστικό διάλογο μεταξύ των μερών».

Related posts

Ξεφτιλίζοντας τους Αστυνομικούς. Ο Πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρωταγωνιστής των μνημονίων κ. Ραγκούσης και σήμερα τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κατά-φέρθηκε κατά των απλών Αστυνομικών θέλοντας να κτυπήσει την κυβέρνηση.

Δημήτρης Δημητριάδης

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις παίρνει η γεωπολιτική διαμάχη Ερντογάν με Μακρόν και Ευρώπη. Ο Τούρκος Πρόεδρος κατηγορεί σχεδόν όλους τους Ευρωπαίους σαν Ναζιστές

Δημήτρης Δημητριάδης

Η Ελλάδα και η Αίγυπτος υπέγραψαν συμφωνία για θαλάσσια σύνορα την Πέμπτη, εν μέσω αυξημένων εντάσεων με την Τουρκία σχετικά με τους φυσικούς πόρους στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy