ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ Ελλάδα

Έλενα Ράπτη: «Η Αμερικανική διπλωματία σε ισχύ για να προσέλθει η Τουρκία σε γόνιμο διάλογο».

Η Έλενα Ράπτη< Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, σε άρθρο της με τίτλο «Τι σημαίνει η επίσκεψη Πομπέο στην Ελλάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η επίσκεψη Πομπέο επιβεβαιώνει πως οι σχέσεις των δύο χωρών δεν ήταν ποτέ τόσο στενές και παραγωγικές όσο σήμερα και πως η Αμερική προστίθεται και εμπράκτως στις χώρες που προτίθενται να χρησιμοποιήσουν τη διπλωματική τους ισχύ προκειμένου να προσέλθει η πλευρά της Τουρκίας σε ένα γόνιμο διάλογο με συγκεκριμένη ατζέντα από την οποία θα απουσιάζουν οι ανύπαρκτες και προκλητικές αξιώσεις που θέτει κάθε φορά που επιχειρείται μια διπλωματική πρωτοβουλία και που βεβαίως θα συνοδεύεται από πράξεις με κύριες την εγκατάλειψη των επιθετικής ρητορικής και των προκλήσεων στον ουρανό και το πέλαγος του Αιγαίου, οι οποίες θα είναι συνεπείς και με διάρκεια ώστε να δώσουν χώρο σε έναν ουσιαστικό διάλογο μεταξύ των μερών».

Related posts

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκρέκας και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, στο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ στη Γερμανία

Δημήτρης Δημητριάδης

Παράταση της δήλωσης μείωσης ενοικίου για Ιούλιο και Αύγουστο 2020

Δημήτρης Δημητριάδης

Ανελέητα συντροφικά μαχαιρώματα εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα. Τόλμησε να ευχηθεί στους Έλληνες για τα γιορτή της Παναγίας και υποστήριξε τη δυναμική αντιμετώπιση των Τούρκων.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy