Θεσσαλονίκη

Έρευνα του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη διαχείριση της πανδημίας και την επόμενη ημέρα

Η σταδιακή άρση των περιορισμών που επιβλήθηκαν για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, διαμορφώνουν νέες συνθήκες και νέες απαιτήσεις.

 Η επανεκκίνηση της λειτουργίας της πόλης, η οικονομική ανάκαμψη και η ενσωμάτωση νέων ρυθμίσεων στην καθημερινότητα των πολιτών  και των επιχειρήσεων είναι παράμετροι που απασχολούν το Δήμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα όμως, η αποτύπωση και η κατανόηση των συνεπειών της πανδημίας είναι μείζονος σημασίας για την επόμενη ημέρα.

Για το λόγο αυτό οργανώνεται ανάλογη έρευνα με σχετικό ερωτηματολόγιο του οποίου στόχος είναι η συμβολή των πολιτών στην καλύτερη κατανόηση των συνεπειών που είχε η πανδημία στην πόλη ως σύνολο αλλά και η αξιολόγηση της καταλληλότητας-αποτελεσματικότητας των μέτρων και των πρωτοβουλιών που πήρε ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση αυτής της έκτακτης ανάγκης.

Το ερωτηματολόγιο διεξάγεται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Παρατηρητηρίου Αστικής Ανθεκτικότητας και Προκλήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το ερωτηματολόγιο χωρίζεται σε έξι ενότητες:

(1) Προσωπικά Στοιχεία
(2) Δράσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης
(3) Οικονομική Κατάσταση
(4) Φυσική Κατάσταση, Υγεία
(5) Πολιτισμός και Αξιοποίηση Ελεύθερου Χρόνου

(6) Κοινή Γνώμη

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, δεν κρατούνται προσωπικά δεδομένα και ο μέσος όρος συμπλήρωσης είναι πέντε(5) λεπτά.
Τα αποτελέσματα θα μπορέσετε να τα βρείτε μετά το πέρας της έρευνας στην ιστοσελίδα του Δήμου thessaloniki.gr , στην ειδική σελίδα που αφορά τη νόσο COVID-19.

Λάβετε μέρος στην έρευνα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyYAC0Y8LG8d_pzSfWXFtIrvAcsNH7XXpEZvLQgOZI2hKMDg/viewform?usp=sf_link

Μικρό url: https://forms.gle/cKupQLdjy5SG2Ehr7

Related posts

Δήμος Θερμαϊκού – Διαγωνισμός Φωτογραφίας, Ο Δήμος Θερμαϊκού μέσα από τον φακό σας

Δημήτρης Δημητριάδης

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: “η κυκλοφοριακή αγωγή σώζει ζωές”

Σταύρος Καρυπίδης

Τα 12 παραμύθια που θα μας διαβάσει η Κάρμεν Ρουγγέρη στη Μαγεμένη Πύλη (21/12-1/1/2021).

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy