Ελλάδα Πολιτική

Έχει χαθεί κάθε μέτρο. Αντώνης Λιάκος του ΣΥΡΙΖΑ. Και εγώ θα έβαζα φωτιά στην Μόρια!. Να στηρίξουμε νομικά τους εμπρηστές !!!

Μια ανάρτηση φωτιά απο το γνωστό ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωην καθηγητή Πανεπιστημίου.

“Antonis Liakos

Αν ήμουν 16-17 χρονών, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα. Να μην αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους Αφγανούς νεαρούς πρόσφυγες. Να οργανώσουμε τη νομική τους υπεράσπιση. Να μην τους εγκαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοϊδη. Είναι και δημοκρατικό και ανθρωπιστικό καθήκον”.

Ο κ. Λιάκος κατά καιρούς επιτίθεται με σφοδρότητα κατά της ίδιας της Ελλάδας, ξεχνώντας ότι ήταν ένας άνθρωπος του συστήματος. Καθηγητής με παχυλό μισθό απο το Δημόσιο εγκαλεί όλους τους άλλους να συνδράμουν υπέρ των εμπρηστών, των μεταναστών …. χωρίς βέβαια ο ίδιος να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Σαν τον κ. Παπαδημούλη ένα πράγμα …… βρωμοφασίστες Έλληνες το μέλλον είναι στους λαθρομετανάστες αλλά εμείς κάνουμε περιουσία απο αυτούς !!!!!

Related posts

Ένας αμύθητος θησαυρός σε αποθήκη.

Δημήτρης Δημητριάδης

Τα άρθρα προβάλλονται όπως ταιριάζουν στην εκάστοτε πολιτική των κομμάτων!

Δημήτρης Δημητριάδης

Από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 23 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών/μετακινήσεων

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy