ΔΙΕΘΝΗ

Αεροπορικό ατύχημα στην Ινδία – Αυξάνονται οι νεκροί. 18 άτομα τα θύματα. Τουλάχιστον 100 άλλοι τραυματίστηκαν.

Η αστυνομία στην Ινδία δήλωσε ότι τουλάχιστον 18 πέθαναν στο περιστατικό της αεροπρικής συντριβής την Παρασκευή και 123 τραυματίστηκαν.

Ο Abdul Karim, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας της Κεράλα, δήλωσε ότι οι νεκροί περιελάμβαναν έναν από τους πιλότους του διετούς αεροσκάφους Boeing 737-800 για την αεροπορική εταιρεία Air India Express. Τουλάχιστον 15 από τους τραυματίες ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και ότι οι επιχειρήσεις διάσωσης είχαν τελειώσει.

Ο υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας Hardeep S. Puri δήλωσε ότι η πτήση «ξεπέρασε τον διάδρομο σε βροχερές συνθήκες και κατέβηκε 35 πόδια (10,6 μέτρα) σε μια πλαγιά πριν χωρίσει σε δύο κομμάτια». Ο διάδρομος Kozhikode 2.850 μέτρων βρίσκεται σε μια επίπεδη κορυφή λόφου με βαθιά φαράγγια και στις δύο πλευρές.

Ο υπουργός Hardeep S. Puri είπε ότι θα διεξαχθεί έρευνα για το ατύχημα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Ινδίας ANI, η πτήση είχε έξι μέλη του πληρώματος και δύο πιλότους.

Related posts

Η Ελλάδα και η Αίγυπτος υπέγραψαν συμφωνία για θαλάσσια σύνορα την Πέμπτη, εν μέσω αυξημένων εντάσεων με την Τουρκία σχετικά με τους φυσικούς πόρους στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δημήτρης Δημητριάδης

COVID 19: Συναγερμός για την αύξηση κρουσμάτων στην Ευρώπη

Δημήτρης Δημητριάδης

Κορονοϊός – Οι Ευρωπαίοι πολίτες χαρακτηρίζουν «άσχετη» την ηγεσία της Ε.Ε. κατά τη αντιμετώπιση της πανδημίας

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy