Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Αιμοδοσία Δήμου Παύλου Μελά και Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» την Κυριακή 8/11 στο Γυμναστήριο 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Ευκαρπίας

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 και τις ώρες 9.00-12.30, συμμετέχουμε στην αιμοδοσία που διοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου και του Λυκείου της Ευκαρπίας, στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού 1.

«Ότι ομάδα αίματος και αν είσαι, έλα να προσφέρεις αίμα και ζωή», αναφέρει η πρόσκληση του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Χαράς Αμανατίδου, που προτρέπουν τους πολίτες να προσέλθουν σε μια διαδικασία που διαρκεί μόλις λίγα λεπτά, ενώ η προσφορά της αξίζει μια ζωή, καθώς το αίμα είναι ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας που κάθε μέρα σώζει στην κυριολεξία τις ζωές συνανθρώπων μας. Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται αλλά μόνο χαρίζεται και δεν πρέπει να λείψει σε κανέναν όταν θα έχει ανάγκη από μετάγγιση αίματος.

Τις αιμοληψίες θα διεκπεραιώσει το εξειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου, με την υποστήριξη του Τμήματος Δομών υγείας και τρίτης ηλικίας του Δήμου Παύλου Μελά που έχει φροντίσει ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα αυστηρά μέτρα προστασίας για τον Covid-19, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών και του προσωπικού.

Μάλιστα έχουν προγραμματιστεί απολυμάνσεις του Γυμναστηρίου πριν και μετά την αιμοδοσία, για προληπτικούς λόγους, ενώ η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Παύλου Μελά θα συνδράμει στην καλύτερη οργάνωση της αιμοδοσίας.

Οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ τους και να φορούν μάσκα.

Πληροφορίες

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

2310 683254

Ας θυμηθούμε

Συγκινητική ‘’προσφορά ζωής’’ από εθελοντές πολίτες στην απόλυτα πετυχημένη αιμοδοσία του Δήμου Παύλου Μελά (Κυριακή 5 Απριλίου 2020)

Related posts

Η χρηματοδότηση της Ελλάδας & των ΜΚΟ και οι ευθύνες Σύριζα Ανέλ

Σταύρος Καρυπίδης

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ἄνθιμος καλεί τους πιστούς να λάβουν μέρος σε δράσεις και λατρευτικές εκδηλώσεις σαν απάντηση στην προκλητική απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει το πιο ιερό μέρος της Χριστιανοσύνης σε τζαμί.

Δημήτρης Δημητριάδης

”Back to School” με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy