Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Αιμοδοσία στον Δήμο Καλαμαριάς

Επιτυχής και η δεύτερη Αιμοδοσία σήμερα στην Καλαμαριά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι και η δεύτερη αιμοδοσία, που οργάνωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των Δύο Φύλων, στο Θεατράκι “Οδού Χηλής.

Το «παρών» στην 19η Εθελοντική Αιμοδοσία έδωσαν αρκετοί δημότες, οι οποίοι αναγνωρίζοντας ότι η προσφορά αίματος σώζει ζωές, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Καλαμαριάς και έσπευσαν, εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, να δείξουν με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη στους συνανθρώπους, που έχουν ανάγκη αίματος.

Ο αριθμός των πολιτών που προσήλθε ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικός και ενθαρρυντικός και οι φιάλες που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν τις 40, με δεδομένο μάλιστα ότι το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των δύο αιμοδοσιών ήταν μόλις πέντε μέρες.

Η Αιμοδοσία διεξήχθη από ειδικά συνεργεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, με τη λήψη μάλιστα όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και προστασίας.

Στη διάρκεια της αιμοδοσίας στο χώρο βρισκόταν και το παράρτημα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος, για ενημέρωση και σήμερα έχουν εγγραφεί 3 πολίτες, ως εθελοντές – δωρητές οργάνων και ιστών.

Related posts

Μουσικές ευχές από τους KUKLUSAX, την Ορχήστρα Σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης

Δημήτρης Δημητριάδης

Δήμος Θεσσαλονίκης-Ηλεκτρονικά οι δηλώσεις ακαθαρίστων εσόδων και η πληρωμή των αντίστοιχων τελών

Δημήτρης Δημητριάδης

Δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα μετά τη δοξολογία για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy