Ελλάδα Κόμματα

Αιχμηρές δηλώσεις και από τον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν αρέσουμε, δεν εμπνέουμε, δεν φταίνε οι δημοσκόποι.

Ο Κούλογλου καταγγέλλει ότι απέκλεισαν το σάιτ του (TVXS) από τη ΔΕΘ γιατί ασκεί κριτική στον Τσίπρα.

Σε άρθρο στην ιστοσελίδα tvxs.gr, με τίτλο «Πώς τα καταφέραμε σύντροφοι;» ο κ. Κούλογλου υποστηρίζει ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν οφείλεται ούτε στους δημοσκόπους, ούτε και στα ΜΜΕ αλλά στο γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει καταφέρει να διαμορφώσει μια νέα φυσιογνωμία και ένα πρόγραμμα που να μπορεί να εμπνεύσει τους πολίτες.

Παράλληλα, σημειώνει ότι είναι ευθύνη της ηγεσίας να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να επιτευχθεί μία «συντεταγμένη πορεία προς τα μπρος» και υπογραμμίζει ότι συχνά αβάσιμες καχυποψίες τρέφουν αντιπαλότητες και τον φαύλο κύκλο της εσωστρέφειας.

Πρόσφατα ο Στέλιος Κούλογλου είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το tvxs.gr «κόπηκε» από τις ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ λόγω άρθρου του που είχε επικρίνει τις αλλαγές στην ηγετική ομάδα του κόμματος.

Να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Κούλογλου είχε απειλήσει με παραίτηση από τη θέση του ευρωβουλευτή του κόμματος, λόγω της υπόθεσης Παπαδημούλη, όταν αποκαλύφθηκε ότι αγόραζε σωρηδόν διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας για να νοικιάζει σε μετανάστες έναντι αδράς αμοιβής, αλλά τελικά, μετά από συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, στην Αίγινα, μεταπείστηκε παραμένοντας στη θέση του.

Κοντραρίστηκε επίσης με τον κ. Λιάκο για τις ανήκουστες δηλώσεις του ότι και αυτός θα έβαζε φωτιά στην Μόρια, αν ήταν νέος δήλωση που σε άλλη περίπτωση θα επέφερε εισαγγελική έρευνα σε οποιαδήποτε απλό Έλληνα πολίτη, θεωρώντας άκαιρη την δήλωση του.

Related posts

Κοινοτικοί πόροι και επανεκκίνηση της οικονομίας. Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΑΛΚΟΥ

Σταύρος Καρυπίδης

Γιατί η ΕΕ σιωπά ενάντια στις τουρκικές προκλήσεις προς την Ελλάδα;

Δημήτρης Δημητριάδης

Σήμερα η γιορτή του Αγίου Θεοδόσιου

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy