Ελλάδα Πολιτική

Ανελέητα συντροφικά μαχαιρώματα εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα. Τόλμησε να ευχηθεί στους Έλληνες για τα γιορτή της Παναγίας και υποστήριξε τη δυναμική αντιμετώπιση των Τούρκων.

Κουβάρι ο ΣΥΡΙΖΑ με τους πιο ακραίους να θεωρούν ότι η Ελλάδα εκφράζει Εθνικιστικές πολιτικές και εναγκαλισμό με την Ορθοδοξία και μάλιστα απο το στόμα του πρώην Πρωθυπουργού και αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τους πιο κεντρώους και πράους να υποστηρίζουν ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί η Τουρκική προκλητικότητα δυναμικά και ότι είναι υποχρέωση του κ. Τσίπρα να ευχηθεί στο 80% του Ελληνικού λαού.

Δεν έχουν τελειωμό οι αναρτήσεις κορυφαίων στελεχών για τα Εθνικά θέματα. Στην εφημερίδα Εφυσυν τα άρθρα που καταδικάζουν τις αντιδράσεις της Ελλάδας σαν Εθνικιστικές! είναι πολλά και πρόσφατα τα έβαλαν και με τον πρώην Υπεξ κ. Κοτζιά, που αφού τον αναφέρουν σαν πρωτεργάτη της Συμφωνίας των Πρεσπών …. τώρα τον αποκαλούν λίγο – πολύ Μακεδονικό χαλβά!

Ξεκινώντας με σύνθετες γεωπολιτικές αναλύσεις που καταλήγουν σε ασυναρτησίες και υιοθέτηση των Τουρκικών θέσεων, θεωρούν ότι η πολιτική της Ελλάδας είναι Εθνικιστική! και ότι πρέπει να συνεργαστούμε με τους Τούρκους, παρόλο που αυτοί προβάλλουν απίθανες αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας.

Αναφέρει ο συγγραφέας του άρθρου ….. ” Οι μέχρι τώρα χειρισμοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη στερούνται στρατηγική στόχευση, αφού το μόνο που κάνουν είναι να εγκλωβίζονται σε ένα κοντόθωρο παιχνίδι εντυπώσεων «μία σου και μία μου», με το βλέμμα στραμμένο στο πολιτικό κόστος και στην ισχυρότατη ακροδεξιά-εθνικιστική συνιστώσα της Ν.Δ.”

Αλλά δεν τα βάζει μόνο με την σημερινή κυβέρνηση. Δεν του αρέσει ούτε η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ!

Αναφέρει προκλητικά: ” Ενώ και η αξιωματική αντιπολίτευση, την ίδια ώρα που σωστά μιλάει για διάλογο και για προσφυγή στη Χάγη, ακυρώνει αυτή τη θέση της στην πράξη, αφού έφτασε στο σημείο να υπονοήσει ακόμη και την ανάληψη πολεμικής δράσης απέναντι στο τουρκικό σεισμογραφικό και τα πολεμικά πλοία που το συνοδεύουν. Από αυτή την άποψη ας ελπίσουμε να πιάσουν τόπο οι εμπνευσμένες ευχές του αρχηγού της στη Μεγαλόχαρη και πράγματι η Παναγιά να βάλει το χέρι της!

Αλλά και οι αναρτήσεις απο διάφορους είναι χαρακτηριστικές. Διαγράψτε μας αν σκανδαλιστήκατε με τα όσα είπαμε για τον Τσίπρα που ύμνησε την Παναγιά την καντηλανάφτρα.

Το καρφί στον πρώην Πρωθυπουργό γιατί τόλμησε να ευχηθεί στους Έλληνες για την γιορτή της Παναγίας είναι ξεκάθαρο. Ποιος είσαι εσύ, που θα μας καταστρέψεις την ανθελληνική και άθεη γραμμή μας. Ποιος είσαι εσύ που θα ζητήσεις από τις ένοπλες δυνάμεις να αντιμετωπίσουν δυναμικά τις προκλήσεις των Τούρκων!

Στο ΠΥΡ το εξώτερο !!!!!!!!!!!!!!!!!

Related posts

Συνεννοημένη η θηλιά εις το λαιμό της Τουρκίας

Σταύρος Καρυπίδης

Τι είπε ο Κυριάκος στον Donald Trump στο οβάλ γραφείο (+12 φωτογραφίες)

Σταύρος Καρυπίδης

Ο Υφ. Μακεδονίας και Θράκης Θ. Καράογλου στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Ξάνθης

admin

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy