Αστυνομικά Ελλάδα

Αντιεξουσιαστές έριξαν κατά λάθος μολότοφ σε διαδηλωτή – Τον έσωσαν άνδρες των ΜΑΤ

Eνα μάλλον … ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκανσήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά την πορεία φοιτητών κατά του νόμου για τα ΑΕΙ και την εγκατάσταση αστυνομικών δυνάμεων σε πέντε πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Αντιεξουσιαστές, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, έριξαν πλήθος μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Ωστόσο, μία από αυτές έπεσε κατά λάθος σε… διαδηλωτή.

Ο άνδρας λαμπάδιασε καθώς πήρε φωτιά το πόδι του, ωστόσο οι άνδρες των ΜΑΤ έσπευσαν με ψυχραιμία και έσβησαν τη φωτιά με αντιπυρική κουβέρτα και πυροσβεστήρα.

Η προκλητική και ανεύθυνη θέση κομμάτων και διάφορων πολιτικών ότι οι μολότοφ δεν πειράζουν !!! κανέναν, μπορεί να προκαλέσουν κάποια στιγμή μέχρι και θάνατο. Ο διαδηλωτής αυτός ίσως κατάλαβε τι σημαίνει να σε τυλίγουν οι φλόγες.

Η χρήση και η κατοχή μολότοφ θα έπρεπε να τιμωρείται το ίδιο αυστηρά με μια απόπερα δολοφονίας, προκειμένου να εκλείψει αυτή η απειλή στην χώρα μας, στη Δημοκρατία στ κοινωνικό σύνολο.

Related posts

Φασιστικός μεσαίωνας στην Ελλάδα. Πινακίδα κρέμασαν αντιεξουσιαστές στον Πρύτανη της ΑΣΣΟΕ όπως οι Γερμανοί τους Εβραίους γιατί εναντιώθηκε στις ορέξεις τους.

Δημήτρης Δημητριάδης

Έτσι θα ταξιδεύουμε από 14 Μαΐου σε νησιά και ενδοχώρα

Δημήτρης Δημητριάδης

Η Γαλλία έστειλε αεροναυτικές δυνάμεις στην Ελλάδα

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy