ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Απλά tips για ένα πιο λεπτό πρόσωπο

Ενώ δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος να στοχεύσετε την απώλεια βάρους σε ένα μόνο μέρος του σώματός σας, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου, ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος από το πρόσωπό σας είναι να χάσετε βάρος συνολικά. Και ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι… σωστά το μαντέψατε! Μέσω της άσκησης και μιας ισορροπημένης, υγιεινής διατροφής

Βεβαιωθείτε ότι πίνετε αρκετό νερό .Το νερό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους και η παρακολούθηση της πρόσληψης νερού δεν θα βοηθήσει μόνο στη μείωση των κιλών, αλλά κάνει επίσης θαύματα για το δέρμα σας ταυτόχρονα, βοηθώντας σας να λάμψετε!

Η καλή κατάσταση του προσώπου και του δέρματος γενικά, επιτυγχάνεται από μέσα προς τα έξω. Και μόνο μια διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και μέταλλα μπορεί να μειώσει τις κηλίδες, το πρήξιμο και την περίσσεια νερού, τα οποία δίνουν μια άσχημη εικόνα στην εμφάνιση του προσώπου και του δέρματος. Εστιάστε σε πράσινα λαχανικά και καλά λιπαρά όπως αβοκάντο, αμύγδαλα και καρύδια. “

Πείτε αντίο στο αλκοόλ.Αν δεν θέλετε να το κόψετε εντελώς, μειώστε το και θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα.Μειώστε το αλκοόλ που κάνει τα μάγουλα και το πρόσωπό σας να φαίνονται πρησμένα και παραμορφωμένα.

Το ανθρώπινο πρόσωπο έχει συνήθως 43 μυς. Οι ακόλουθες ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να τονίσετε περίπου 40 μυς στο πρόσωπό σας για να του δώσετε μια πιο λεπτή εμφάνιση

Για να τονώσετε τους μυς γύρω από το στόμα σας, πείτε Χ και Ο στη σειρά. Αυτή η άσκηση κάνει τους μυς του προσώπου σας να συστέλλονται και να κινούνται. Κάνετε αυτήν την άσκηση καθημερινά, επαναλαμβάνοντας την όσες φορές μπορείτε.

Απαλλαγείτε από τα παχουλά μάγουλα, τονώνοντας τους μυς τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε ένα “πρόσωπο ψαριού”. Επαναλάβετε 20 φορές την ημέρα για θετικά αποτελέσματα.

Κάντε όλους τους μυς του προσώπου σας να λειτουργούν ανοίγοντας το στόμα σας ευρέως και στρογγυλά Κρατήστε τη θέση για 5 δευτερόλεπτα και χαλαρώστε. Επαναλάβετε έως και 30 φορές την ημέρα.

Γεμίστε το στόμα σας με αέρα έτσι ώστε το πρόσωπό σας να φαίνεται παχύ και στρογγυλό. Κρατώντας τα χείλη σας κλειστά, μετακινήστε τον αέρα στο στόμα σας από πλευρά σε πλευρά. Κάντε το για 5 λεπτά σε μια ημέρα.

Με το μασάζ προσώπου μπορείτε να χάσετε μια σημαντική ποσότητα λίπους από το πρόσωπό σας. Ενισχύει το οξυγόνο και την κυκλοφορία του αίματος που με τη σειρά τους βοηθούν στη σύσφιξη του δέρματος.

Related posts

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς κάθε κατεύθυνση για τα κρούσματα του κορωνοϊού

Δημήτρης Δημητριάδης

Το λιγουρεύεστε;

Στεφανία Ασπρίδου

Ξεκίνησαν απο την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy