Ελλάδα

Από σήμερα η κατάθεση των μηχανογραφικών για τους υποψήφιους των πανελληνίων

Από σήμερα , Σάββατο 11-7-2020, μέχρι και την Παρασκευή 17-7-2020, οι υποψήφιοι των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό τους Δελτίο (Μ.Δ.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr.
Σύμφωνα με το Υπουργείο παιδείας, όσοι δεν έχουν λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας, θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο στο οποίο έχουν υποβάλει την αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Εάν ανήκουν στην κατηγορία του 10%, θα πρέπει να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε ημερήσιο Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο αντίστοιχα.

Στο σύστημα έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία της οριστικοποίησης. Με την οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό Δελτίο αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και θα πρέπει να εκτυπωθεί ή να αποθηκευθεί στον υπολογιστή.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής δίνεται το δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Related posts

Αεροναυτική άσκηση Ελλάδας – ΗΠΑ νότια της Κρήτης. Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι ασκήσεις των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων

Δημήτρης Δημητριάδης

Η αποκλιμάκωση της πρόσφατης έντασης οφείλεται στο ότι η Ελλάδα έστειλε το μήνυμα της αποφασιστικότητας

Δημήτρης Δημητριάδης

Συνάντηση Ν. Δένδια με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου S. Shoukry.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy