Ελλάδα

Από σήμερα η κατάθεση των μηχανογραφικών για τους υποψήφιους των πανελληνίων

Από σήμερα , Σάββατο 11-7-2020, μέχρι και την Παρασκευή 17-7-2020, οι υποψήφιοι των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό τους Δελτίο (Μ.Δ.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr.
Σύμφωνα με το Υπουργείο παιδείας, όσοι δεν έχουν λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας, θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο στο οποίο έχουν υποβάλει την αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Εάν ανήκουν στην κατηγορία του 10%, θα πρέπει να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε ημερήσιο Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο αντίστοιχα.

Στο σύστημα έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία της οριστικοποίησης. Με την οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό Δελτίο αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και θα πρέπει να εκτυπωθεί ή να αποθηκευθεί στον υπολογιστή.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής δίνεται το δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Related posts

Πρόγνωση Καιρικών Φαινομένων – Κυριακή 26.7.2020

Δημήτρης Δημητριάδης

Η δήλωση του Στέλιου Πέτσα για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου

Σταύρος Καρυπίδης

Συμπληρωματικές ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής-ανανέωσης εγγραφής για ΓΕΛ-ΕΠΑΛ

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy