Αυτοδιοίκηση Πρώτο Θέμα

Αυτοί είναι οι 19 που εκλέγονται από τη «γαλάζια» παράταξη στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ (Τα ονόματα από την Κ. Μακεδονία)

Την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στο νέο 31μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) εξασφάλισε στις εκλογές που διεξήχθησαν, η παράταξη «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» που πρόσκειται στη ΝΔ. Συγκεκριμένα η «γαλάζια» παράταξη που απέσπασε 325 ψήφους και 19 έδρες εκλέγει 13 δημάρχους σε σύνολο 19 εκλεγμένων δημάρχων και 6 δημοτικούς συμβούλους σε σύνολο 11, δηλαδή συνολικά 19 μέλη στο 31μελές ΔΣ της ΚΕΔΕ, στο οποίο αυτοδίκαια συμμετέχει και ο επίσης γαλάζιος Κώστας Μπακογιάννης ως δήμαρχος Αθηναίων.

Από την Κεντρική Μακεδονία εκτός από τον δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λ. Κυρίζογλου, εκλέγονται ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο δήμαρχος Σερρών Αλέκος Χρυσάφης.

Related posts

Τη νέα πτέρυγα του Εβραϊκού Μουσείου εγκαινίασε ο Π. Παυλόπουλος

Σταύρος Καρυπίδης

Θ. Καράογλου: «Ηθικό χρέος της πολιτείας να αναδείξει τη δαφνοστεφανομένη μορφή της Ελληνίδας»

Σταύρος Καρυπίδης

Α. Τζιτζικώστας: «Το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο για το Παραλιακό Μέτωπο θα αποτελέσει τη νέα ταυτότητα της Θεσσαλονίκης και το μεγαλύτερο στοίχημα της επόμενης δεκαετίας»

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy