ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανική πολιτική – συνδεμένη άμεσα με τα εμπορικά συμφέροντα της Γερμανίας στην Τουρκία.

Ούτε η Γερμανική καταγωγή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία θεωρείται κορυφαίο πολιτικό στέλεχος της Γερμανίας έχοντας χρηματίσει Υπουργός Άμυνας της χώρας, ούτε η προσβολή των Τούρκων απέναντι στην Πρόεδρο της επιτροπής της Ευρώπης, ούτε η προσβολή της σαν γυναίκα, στάθηκαν ικανά να προκαλέσουν έστω κάποιο αρνητικό σχόλιο εκ μέρους της Γερμανικής Κυβέρνησης.

Η Ελλάδα μάταια περιμένει κάποια ουσιαστική κίνηση στήριξης ειδικά απο την Γερμανία στις ανυπόστατες απειλές και διεκδηκήσεις της Τουρκίας, όταν η Γερμανία δεν στηρίζει ούτε τους δικούς της πολιτικούς μπροστά στα συμφε΄ροντα της.

Η αντίδραση της Γερμανικής κυβέρνησης για το sofagate ήταν απίστευτη!

«Δεν σχολιάζουμε εδώ θέματα εθιμοτυπίας», δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ουλρίκε Ντέμερ για το περιστατικό με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κατά την επίσκεψή της στην Τουρκία.

Related posts

Η Τουρκία επικρίνει την απειλή κυρώσεων της ΕΕ για τη διαμάχη της Ανατολικής Μεσογείου. Ενοχλημένη με την ήπια μεν αλλά σταθερή απόφαση της Ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής να προστατέψει τα Ελληνικά και Κυπριακά σύνορα που είναι ταυτόχρονα και Ευρωπαϊκά.

Δημήτρης Δημητριάδης

Έλενα Ράπτη: «Οι εξαιρετικοί χειρισμοί της Ελλάδας διεθνοποιούν το πρόβλημα της τουρκικής προκλητικότητας».

Δημήτρης Δημητριάδης

Γαλλία – Χιλιάδες κάτοικοι, τίμησαν τη μνήμη του δολοφονηθέντος καθηγητή Σαμιέλ Πατί απο φανατικό μουσουλμάνο εξτρεμιστή.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy