Αυτοδιοίκηση

Γιάννης Νασιούλας: «Κατάπτυστο το νέο εμπορικό σήμα των μακεδονικών προϊόντων»!

Σάλος έχει προκληθεί από την οικτρή έκπληξη που επιφύλασσε η παρουσίαση του νέου εμπορικού σήματος για τα μακεδονικά προϊόντα. Αντίθετα με ό,τι φρόντισαν οι άνθρωποι του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαδίδεται ψευδώς δεξιά και αριστερά, από το σήμα λείπει η λέξη “Ελληνική”!

“Τζίφος και μούφα το νέο εμπορικό σήμα των μακεδονικών προϊόντων”, σχολίασε ο Γιάννης Νασιούλας, επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” στο Δήμο Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία της παρουσίασης του νέου σήματος στην Θεσσαλονίκη, παρόντος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και συνέχισε: “Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο δεύτερος μετά τον Γιάννη Μπουτάρη που φέρνει τον Ζάεφ στην Θεσσαλονίκη. Ο Κυριάκος συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας. Τώρα, αποπειράται να μας επιβάλει δια της πλαγίας ένα εμπορικό σήμα που εμπεδώνει την παραδοχή πως η Μακεδονία δεν είναι ελληνική.  Τα κόκκαλα του Μανώλη Ανδρόνικου θα τρίζουν. Δεν τους συγχωρούμε και δεν θα το επιτρέψουμε”.

Και καταλήγει: “Βλέποντας το νέο εμπορικό σήμα για τα μακεδονικά προϊόντα, καταλαβαίνουμε πως όποιος επιχειρηματίας ή εταιρεία το χρησιμοποιεί, συμβάλει στην εμπέδωση του ψεύδους πως η Μακεδονία δεν είναι ελληνική, συμβάλει στην εφαρμογή της άκυρης και προδοτικής συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ. Το σήμα οφείλει να καταλήξει σε αχρησία. Τα προϊόντα που φέρουν το κατάπτυστο αυτό σήμα κινδυνεύουν να καταλήξουν απεχθή στα μάτια των Ελληνίδων και των Ελλήνων.  Έλληνες, μην βγάζετε μόνοι σας τα μάτια σας”!

Related posts

Ο ∆ήµος Αµπελοκήπων-Μενεµένης έχει ήδη προβεί στη διακοπή λειτουργίας παιδικών και βρεφικών σταθµών

Δημήτρης Δημητριάδης

Προληπτικές εξετάσεις για τη διάγνωση του Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής στον Δήμο Λαγκαδά

Δημήτρης Δημητριάδης

Δήμος Παύλου Μελά – πρόσληψη εκπαιδευτικού – καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy