Ελλάδα

Γιατί αυτή τη φορά ο κόσμος αγνοεί το lockdown; Γιατί ο Πρωθυπουργός έμεινε μόνος του…

Όλοι τε έχετε δει ότι σε αυτό το 2ο Lockdown ο κόσμος έχει αγνοήσει τις οδηγίες της κυβέρνησης! Είναι όλοι έξω με κάθε ευκαιρία και αυτό το βλέπεις σε κάθε πόλη, όπου γίνεται χαμός αν και τα καταστήματα είναι κλειστά.

Οι Έλληνες κουράστηκαν! Το βλέπεις παντού πλέον ότι το lockdown, ούτε Lock είναι, αλλά ούτε και down… Η κίνηση στους δρόμους; Σαν κάθε μέρα. Οι συναντήσεις παρεών μεταφέρθηκαν στις αυλές και στα μπαλκόνια.

Τα πράγματα δεν είναι όπως τον Μάρτιο και αυτό συμβαίνει γιατί τώρα ο Κυριάκος και οι λιμοξιολόγοι είναι μόνοι τους στην μια πλευρά και στην άλλη υπάρχει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η κοινωνία που καταρρέει.

Απο την άλλη ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και η ανάωτερη δημόσια διοίκηση δεν έκανε την παραμικρή κίνηση για να δείξει ότι συμπαραστέκεται στον Ελληνικό λαό. Άνθρωποι που αμοίβονται με χιλιάδες ευρώ μηνιαίως ζητούνε απο τους Έλληνες των 450 € και πολλές φορές απο τους άνεργους να βάλουν “πλάτη” στην οικονομία. Και ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν βγήκε η Βουλή για παράδειγμα να πούνε, εμείς κάνουμε δώρο απο τον μισθό μας έστω μια ΜΕΘ!!

Τον Μάρτιο στην καραντίνα υπήρχε μια συνέπεια και μια συστολή και πολλή υπακοή από τους κατοίκους αυτού του τόπου. Θες το άγνωστο, θέλεις ο φόβος για τον «αόρατο εχθρό» ή ακόμη και η πιο σωστή αντιμετώπιση των ιθυνόντων, μείναμε όλοι μέσα.

Τώρα ο «Σωτήρης» δεν έπεισε! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμενε μόνος του, χωρίς καν τους βουλευτές τους ανά την επικράτεια να τον στηρίζουν στις θέσεις τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι οποίοι συνεχίζουν τις μικροπολιτικές τους επισκέψεις και εμφανίσεις.

Οι αντίθετες φωνές (δεν λέμε ούτε συνωμοσιολόγων, ούτε αρνητών) εκείνων που αμφισβητούν το μέγεθος του προβλήματος με τον κορονοϊό ακούγονται όλο και περισσότερο από αφελείς και ευήκοους πολίτες. Και ναι μεν τους απορρίπτουν φωναχτά, από μέσα τους όμως λένε: «…λες μωρέ;».

Από την άλλη δεν υπάρχει αντίβαρο συνετού λόγου !!! (Κανείς δεν θέλει να υπερασπιστεί τις θέσεις της Κυβέρνησης – ή έστω υπάρχουν ελάχιστοι – και αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα για τον Μητσοτάκη σήμερα).

Related posts

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιπολίτευση της μάσκας και του παγουριού»

Δημήτρης Δημητριάδης

Άγιος Ελευθέριος. Ο Άγιος των εγκύων. Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν

Δημήτρης Δημητριάδης

Ψήφισμα – Ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου για τα 101 χρόνια της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy