ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ Ελλάδα

Για να ξυπνήσει επιτέλους η Ελλάδα. – Το Πακιστάν στέλνει μήνυμα υποστήριξης στην Τουρκία: «Το αίμα μας θα ρέει μαζί σας»

Έναν πρόθυμο σύμμαχο βρήκε η Τουρκία στις επεκτατικές της βλέψεις σε όλη την Μεσόγειο και ειδικά απέναντι στην Ελλάδα. Το Πακιστάν, όπου χιλιάδες πολίτες του διαμένουν και εργάζονται στην Ελλάδα!

Το Πακιστάν θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα-δίπλα στην Τουρκία στη σύγκρουση στην Ανατολική Μεσόγειο μετά την πρόσφατη κλιμάκωση των εντάσεων από την Ελλάδα, σύμφωνα με υψηλόβαθμο πακιστανικό αξιωματούχο.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Γερουσίας της Πακιστανικής Επιτροπής Άμυνας και Αμυντικής Παραγωγής Khurram Nawaz Gandapur είπε ότι το Πακιστάν θα σταθεί με την Τουρκία όπως έκανε “κατά την περίοδο του χαλιφάτου, για να υποστηρίξει την Τουρκία στην τρέχουσα αντιπαράθεση στη Μεσόγειο.

«Εμείς, οι Πακιστανοί στέκουμε με τους αδελφούς μας από την Τουρκία.

Εάν υπάρχει ανάγκη για αίμα, το αίμα μας θα ρέει μαζί σας.

Στεκόμαστε μαζί σας την εποχή του Χαλιφάτου και θα το κάνουμε ξανά.

Ο Αλλάχ να ευλογεί την Τουρκία».

https://www.yenisafak.com

Related posts

Το Ισραήλ παίρνει την πλευρά της Ελλάδας σε θαλάσσιες αντιπαραθέσεις με την Τουρκία

Δημήτρης Δημητριάδης

Εγκληματική αμέλεια στην Εύβοια; Μετά τον πνιγμό των 2 ηλικιωμένων, νεκρό και βρέφος. Μήπως κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν τουλάχιστον.

Δημήτρης Δημητριάδης

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συνδιοργανωτής στο Street Mode Festival που «επιστρέφει» για 11η χρονιά

admin

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy