Ελλάδα

Γ. Φλωρίδης για επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ: «Ευθεία παραπομπή στους αποκεφαλισμούς του ISIS»

Η εικόνα με την κρεμασμενη στο λαιμό του πρύτανη, πινακίδα που αναγράφει «Αλληλεγγύη στις καταλήψεις», είναι ο άθλιος τρόπος που βρήκαν οι ακροαριστεροί τραμπούκοι για να εκδηλώσουν την συμπαράσταση τους στην Γαλλική τζιαχάντ που αποκεφάλισε τον καθηγητή. Την διάσταση αυτή δίνει με ανάρτησή του ο Γιώργος Φλωρίδης για τα όσα συνέβησαν στο γραφείο του Δ.Μπουραντώνη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

«Ανατριχιαστικό!

Ευθεία παραπομπή στους αποκεφαλισμούς του ISIS.

Ο εμβληματικά άθλιος τρόπος που βρήκε το ακροαριστερό σκουπιδαριό της Ελλάδας να δηλώσει τη συμπαράστασή του στη Γαλλική Τζιχάντ που αποκεφάλισε τον Καθηγητή.

Όμως όλα αυτά υπάρχουν επειδή μπορούν και υπάρχουν. Γιατί τα ανέχεται ένα ψοφοδεές κράτος, οικειοθελώς αφοπλισμένο με κάποιες άθλιες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα.

Αλλά τι περιμένεις. Αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία, σε όλα τα μέσα ενημέρωσης αναφέρεται απλώς ως «προπηλακισμός»!!!»

Related posts

Οι στιγμές απαιτούν να μην γίνεται φθηνή κομματική αντιπαράθεση όταν ένα μεγάλο μέρος των δύο στόλων βρίσκεται παρατεταγμένο στο ΝΑ Αιγαίο

Δημήτρης Δημητριάδης

Η διεύθυνση και το προσωπικό της εφημερίδας μας, σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.

Δημήτρης Δημητριάδης

Το Πολεμικό Ναυτικό γιορτάζει και τιμά τον Άγιο Νικόλαο

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy