Πολιτική

Δήλωση της Βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Έλενας Ράπτη για τον ένα χρόνο από τις εκλογές

Σε ένα χρόνο η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να ζούμε σε μια διαφορετική Ελλάδα. Μας έφερε πιο κοντά στο κέντρο του κόσμου. Στις ευκαιρίες, στην κοινωνική αξιοπρέπεια, στην προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον. Η Ελλάδα στέκεται ψηλά, αντιμετωπίζει με επιτυχία πρωτόγνωρες προκλήσεις και χτίζει μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην πολιτεία και στους πολίτες. Είμαστε όλοι μαζί με πρώτο τον Πρωθυπουργό, συνεχίζουμε για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος.

Related posts

«Επαναλειτουργία του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού και δημιουργία Ομάδας Πίεσης και Επιρροής σε κάθε χώρα που ζουν και εργάζονται Έλληνες»

Στεφανία Ασπρίδου

Κίνδυνος για τα δάση των πλάτανων σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Επερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου του Κόμματος, Ελληνική Λύση στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Δημήτρης Δημητριάδης

Έλενα Ράπτη: Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε από την Σύνοδο κορυφής με ένα πακέτο 72 δις, πρωτοφανές σε μέγεθος για τη χώρα μας.

Στεφανία Ασπρίδου

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy