Θεσσαλονίκη

Δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα μετά τη δοξολογία για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο

Στη δοξολογία για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, παρέστη σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο κ. Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Θεσσαλονίκη τιμά σήμερα τον Πολιούχο της Άγιο Δημήτριο και την απελευθέρωσή της. Μπορεί λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών με την πανδημία του κορονοϊού σε έξαρση να μην μπορούμε να γιορτάσουμε όπως της αξίζει αυτή τη μεγάλη, διπλή γιορτή. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι με ενότητα και αλληλεγγύη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία και πρόκληση, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε κρίση. Φέτος τιμούμε τον αγώνα που έδωσαν οι πρόγονοί μας για να είμαστε όλοι εμείς ελεύθεροι με ένα άλλο, ιδιαίτερο αγώνα. Τον αγώνα για τη διαφύλαξη της υγείας των συμπολιτών μας. Ενωμένοι θα βγούμε και πάλι νικητές. Χρόνια πολλά σε όλους τους Θεσσαλονικείς, χρόνια πολλά σε όλους τους Μακεδόνες».

Related posts

Άσκηση δικηγόρων στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Δημήτρης Δημητριάδης

Κωνσταντίνος Ζέρβας: «Όλα όσα πλήγωσαν την πόλη θα αλλάξουν – το αυτονόητο είναι επαναστατικό»

Σταύρος Καρυπίδης

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβας στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6. Αναμενόμενο να μπούμε στο «κόκκινο» Αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή χρειαζόμαστε «σχέδιο Μάρσαλ»

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy