Περιφερειακά Νέα

Δήμος Θερμαϊκού Επανεκκίνηση του ΚΑΠΠΑ 2000 με τη λειτουργία της πισίνας.

Ημέρα ορόσημο η 7η Ιουλίου για τον Δήμο Θερμαϊκού, αφού μετά τα εγκαίνια για τη λειτουργία της πισίνας του Κέντρου Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού, η οποία παρέμενε ανεκμετάλλευτη εδώ και οκτώ (8) χρόνια, παίρνουν σειρά προς πλήρη λειτουργία και εκμετάλλευση και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις του (Κλειστό Γυμναστήριο, Αμφιθέατρο, Εστιατόριο, Ξενώνας, Μαρίνα Ελλιμενισμού Μικρών σκαφών) που είτε υπολειτουργούσαν είτε είχαν αφεθεί στο έλεος επιτήδειων που το βανδάλισαν και το λεηλατούσαν επί σειρά ετών.

Related posts

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Δημήτρης Δημητριάδης

Α. Τζιτζικώστας: «Η αναπόφευκτη ακύρωση της ΔΕΘ θα δημιουργήσει τεράστια οικονομικά προβλήματα στη Θεσσαλονίκη – Να ληφθούν άμεσα μέτρα στήριξης για την περιοχή»

Δημήτρης Δημητριάδης

Διαδικτυακή συνάντηση εργασίας με θέμα «Συμμετοχικές διαδικασίες και συνέργειες για την ανάπτυξη Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας»

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy