Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Δήμος Καλαμαριάς – Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Καλαμαριάς συμμετέχει στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», περιόδου 2020-2021, με τις εξής κατηγορίες θέσεων :

Α1 Βρέφη, από 6 μηνών έως 2,5 ετών.
Α2 Νήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (παιδιά γεννημένα 01/01/2017-31/03/2018).
Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr ), από το απόγευμα της 17-07-2020. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων ορίζεται η 05-08-2020 και ώρα 23:59, βάσει του αποδεικτικού πρωτοκόλλου που δίνεται αυτόματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται αιτήσεις που αποστέλλονται με mail ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).

Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δεν θα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά.

Όσον αφορά στην ανάρτηση προσωρινών πινάκων κατάταξης, των δυνητικά ωφελούμενων και των απορριφθέντων, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στις 12-08-2020 (www.eetaa.gr ).

Ημερομηνίες υποβολής ενστάσεων, επί των προσωρινών πινάκων από 13-08-2020 έως 17-08-2020.

Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, στην εφαρμογή της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Επισημαίνεται ότι μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στις 20-08-2020, οι ωφελούμενες/οι, αφού λάβουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher), θα ενημερωθούν σχετικά με τις ημερομηνίες εγγραφής των παιδιών τους και την υπογραφή των συμβάσεων με νέα ανακοίνωση, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμαριάς (www.kalamaria.gr).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr ).

Σας επισημαίνουμε ότι η συμπλήρωση του κωδικού των δομών είναι προαιρετική.

Αναμένεται η πρόσκληση για τις μητέρες Δημοσίους Υπαλλήλους μέσα στον Αύγουστο.

Related posts

Δήμος Θερμαϊκού – Πρόσληψη, µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά πενήντα τεσσάρων (54) ατόµων

Δημήτρης Δημητριάδης

Στο διοικητήριο ο Οικουμενικός Πατριάρχης (φωτογραφίες)

Σταύρος Καρυπίδης

Έκτακτο – Διακοπές νερού στην Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy