Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Δήμος Καλαμαριάς – «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», περιόδου 2020-2021

Αγαπητοί γονείς,

Όπως ήδη γνωρίζετε, η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Καλαμαριάς συμμετέχει στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», περιόδου 2020-2021, με τις εξής κατηγορίες θέσεων :

Α1 Βρέφη, από 6 μηνών έως 2,5 ετών.
Α2 Νήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (παιδιά γεννημένα 01/01/2017-31/03/2018).
Ως εκ τούτου, θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως, μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου μας θα δέχονται τα voucher των ωφελούμενων για την κατοχύρωση της θέσης τους, από την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 και ώρες 7.30π.μ. έως 1.00 μ.μ. καθώς και τις ημέρες Δευτέρα 24 Αυγούστου και Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 τις ίδιες ώρες.

Βασική προϋπόθεση είναι κατά την προσέλευσή τους οι γονείς/κηδεμόνες να έχουν εκτυπωμένο το voucher της περιόδου 2020-2021.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη την διάρκεια της διαδικασίας.

Related posts

Ανακοίνωση από τη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης για τις ημ/νίες εξετάσεων και υποβολής δικαιολογητικών για το ΠΤΥΧΙΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Δημήτρης Δημητριάδης

Τα ΚΔΑΠ του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε λειτουργία τώρα το καλοκαίρι

Στεφανία Ασπρίδου

Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ με το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy