Αυτοδιοίκηση Τοπικά Νέα

Δήμος Καλαμαριάς – Κατάθεση προσφορών – Πρόσκληση κατάθεσης προσφορών για την κάλυψη αναγκών προετοιμασίας και συντήρησης χώρων της πλαζ Αρετσούς καθώς και για την εποπτεία και λειτουργία των τμημάτων επισιτισμού.

Δυνάμει της υπ. αριθ. 17/120/2020 απόφασης του Δ.Σ. της ΔΕΤΕΚ Α.Ε. ΟΤΑ και σύμφωνα με το άρθρο 2 του Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών (πρόχειρος διαγωνισμός) προσκαλούνται όσα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, με δραστηριότητα τις υποστηρικτικές υπηρεσίες οργάνωσης επιχειρήσεων, επιθυμούν να καταθέσουν οικονομική προσφορά παροχής προσωπικού για την κάλυψη αναγκών προετοιμασίας και συντήρησης του χώρου της πλαζ Αρετσούς καθώς και υπηρεσίες για τις ανάγκες λειτουργίας των τμημάτων εστίασης, κατά τη θερινή περίοδο 2020 (έναρξη σύμβασης 22.07.2020).

Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται κόστος απασχόλησης προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, συνολικά δέκα (10) ατόμων και την διάρκεια απασχόλησης.

Η αξία της προσφοράς δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30.000,00 € πλέον φόρου και ΦΠΑ 24% και η αμοιβή της εταιρείας για την ολοκλήρωση του έργου δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσοστό 10%.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

10ετή εμπειρία στον τομέα της υποστήριξης υπηρεσιών στελέχωσης πάσης φύσεως δραστηριοτήτων και έργων με κωδικό δραστηριότητος επιχείρησης κατά την έναρξη των εργασιών 74141400 (υπηρεσίες παροχής συμβούλων σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού).

Έγγραφη δέσμευση του συμμετέχοντος, ότι για την επαρκή εκτέλεση των υπηρεσιών θα διατεθούν τουλάχιστον δέκα (10) άτομα, διαφόρων ειδικοτήτων

Η περίοδος κατάθεσης προσφορών λήγει στις 21/07/2020.

Related posts

Ο Δήμος Καλαμαριάς ενεργοποιεί ξανά κοινωνικές υπηρεσίες εξυπηρετώντας ηλικιωμένα και ευπαθή άτομα

Δημήτρης Δημητριάδης

Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Δήμου Κατερίνης

Δημήτρης Δημητριάδης

Πρόσβαση σε δωρεάν νερό προς ΌΛΟΥΣ από 1η Ιουλίου 2021.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy