Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου. Μήπως να ασχολιόταν λίγο με τα σχολεία και τα παιδιά

Μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει στην Θεσσαλονίκη το θέμα με τις απαράδεκτες εγκαταστάσεις σε ειδικό σχολείο στο Κορδελιό.

Ειδικό σχολείο- “ντροπή” στο Κορδελιό- Χωρίς αυλή, ράμπα για ΑμεΑ και πυρασφάλεια!

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, το σχολείο λειτουργεί 16 ολόκληρα χρόνια χωρίς να διαθέτει καν τις βασικές υποδομές.

Από το σχολείο απουσιάζουν μεταξύ άλλων ο αύλειος χώρος, το σύστημα πυρασφάλειας αλλά και η ράμπα για την πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Όπως κατήγγειλε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία τους ανέφερε πως σε περίπτωση φωτιάς η σεισμού, θα υπάρξουν θύματα.

Μήπως στο Δήμο πρέπει να ασχοληθούν άμεσα.

Το φαινόμενο αυτό που δυστυχώς υπάρχει σε όλους του Δήμους στην Ελλάδα, να προβάλουν σαν έργα τους, έργα που ουσιαστικά επιδοτούνται απο το κράτος ή την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι καθημερινό. Μόλις όμως κληθούν να αντιμετωπίσουν μια έκτακτη κατάσταση στον ίδιο τον Δήμο τους, αρχίζουν όλοι την γκρίνια, για την έλλειψη κονδυλίων, έλλειψη προσωπικού, έλλειψη οδηγιών, έλλειψη …. έλλειψη …… σε σημείο που να αναρωτιέται κανείς τι εξυπηρετούν τελικά οι Δήμοι, όταν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις!

Related posts

Για την καθιέρωση της 12μηνης τουριστικής περιόδου στην Β. Ελλάδα συζήτησαν οι Θ. Καράογλου και Χ. Θεοχάρης

Σταύρος Καρυπίδης

Το μήνυμα του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, για τον Δεκαπενταύγουστο

Δημήτρης Δημητριάδης

Με το αφιέρωμα «διαβάΖΟΥΜΕ» συνεχίζει τις διαδικτυακές δράσεις του το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy