Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου. Μήπως να ασχολιόταν λίγο με τα σχολεία και τα παιδιά

Μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει στην Θεσσαλονίκη το θέμα με τις απαράδεκτες εγκαταστάσεις σε ειδικό σχολείο στο Κορδελιό.

Ειδικό σχολείο- “ντροπή” στο Κορδελιό- Χωρίς αυλή, ράμπα για ΑμεΑ και πυρασφάλεια!

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, το σχολείο λειτουργεί 16 ολόκληρα χρόνια χωρίς να διαθέτει καν τις βασικές υποδομές.

Από το σχολείο απουσιάζουν μεταξύ άλλων ο αύλειος χώρος, το σύστημα πυρασφάλειας αλλά και η ράμπα για την πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Όπως κατήγγειλε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία τους ανέφερε πως σε περίπτωση φωτιάς η σεισμού, θα υπάρξουν θύματα.

Μήπως στο Δήμο πρέπει να ασχοληθούν άμεσα.

Το φαινόμενο αυτό που δυστυχώς υπάρχει σε όλους του Δήμους στην Ελλάδα, να προβάλουν σαν έργα τους, έργα που ουσιαστικά επιδοτούνται απο το κράτος ή την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι καθημερινό. Μόλις όμως κληθούν να αντιμετωπίσουν μια έκτακτη κατάσταση στον ίδιο τον Δήμο τους, αρχίζουν όλοι την γκρίνια, για την έλλειψη κονδυλίων, έλλειψη προσωπικού, έλλειψη οδηγιών, έλλειψη …. έλλειψη …… σε σημείο που να αναρωτιέται κανείς τι εξυπηρετούν τελικά οι Δήμοι, όταν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις!

Related posts

Διακοπή νερού στο Ωραιόκαστρο

Δημήτρης Δημητριάδης

Επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Σταύρος Καρυπίδης

Στον ΟΣΕΘ η Έλενα Ράπτη

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy