Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου – Ξεκινούν τα Προγράμματα Άθλησης Ενηλίκων

Προσαρμοσμένα στις νέες συνθήκες και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία αθλουμένων και εργαζόμενων από τον COVID-19,ξεκινούν από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 τα προγράμματα άθλησης ενηλίκων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού Κολοκοτρώνη.

Η επανέναρξη λειτουργίας των δημοτικών αθλητικών προγραμμάτων ενηλίκων θα γίνει σταδιακά με τμήματα προσαρμογής τις παρακάτω ώρες:

9:30
15:30
19:30

Φωτογραφία από το Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού ΚολοκοτρώνηΗ αίθουσα fitness θα είναι ανοικτή κατά τις ώρες: 8.00 – 13.30 & 15.00 – 21.45

​Η προσέλευση στο Γυμναστήριο θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα: 2310705442 και 2310700082 (ώρες λειτουργίας γραμματείας 8:00 – 20:00). Άμεσα ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα θέσει σε λειτουργία ψηφιακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι αθλούμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τη διαθεσιμότητα του Γυμναστηρίου και θα έχουν τη δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής τους από υπολογιστή ή κινητό.

​Οι νέες συνθήκες άθλησης στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου, όπως καθορίζονται από τις πρόσφατες αποφάσεις των αρμοδίων αρχών, προβλέπουν την υποχρεωτική εφαρμογή των παρακάτω κανόνων που διέπουν πλέον την άθληση σε κλειστούς χώρους και συγκεκριμένα:

Προσκόμιση Επικαιροποιημένης Ιατρικής Βεβαίωσης,
Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση, οι αθλούμενοι θα υποβάλλουν τα στοιχεία στους στο δελτίο καταγραφής αθλουμένου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα και στον Κατάλογο Εισερχομένων – Εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση,
Υποχρεωτική κρίνεται η χρήση ατομικής πετσέτας σε όλα τα μηχανήματα του γυμναστηρίου καθώς και η χρήση δεύτερου ζευγαριού καθαρών παπουτσιών άθλησης, για την υγιεινή των αθλούμενων και την διατήρηση του χώρου καθαρού.
Φωτογραφία από το Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού ΚολοκοτρώνηΦωτογραφία από το Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού ΚολοκοτρώνηΦωτογραφία από το Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού Κολοκοτρώνη

Για πληροφορίες – εγγραφές στα αθλητικά προγράμματα ενηλίκων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη διεύθυνση Κολοκοτρώνη 43 & Τσαλή, στον Εύοσμο και στα τηλέφωνα:2310 705442, 2310 700082 &amp 2310 574155.

Related posts

Θ. Καράογλου: “Ατενίζουμε το μέλλον με σεβασμό στην Ιστορική μνήμη”

Σταύρος Καρυπίδης

«Αγωνία Φοιτητών Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ»

Σταύρος Καρυπίδης

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: παράταση στην υποβολή αιτήσεων για Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ

Στεφανία Ασπρίδου

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy