Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Δήμος Λαγκαδά – ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠA: Έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2020 οι εγγραφές

Μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. ανακοινώνουμε ότι οι ωφελούμενες/οι μπορούν με την προσκόμιση του VOUCHER να απευθυνθούν για την εγγραφή των παιδιών τους στους Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της ΥΚΠΑΑΠ του Δήμου Λαγκαδά, το αργότερο έως και τις 02/09/2020.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στις εν λόγω δομές είναι και η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης παιδιάτρου, με την οποία πιστοποιείται η καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού και ο εμβολιασμός αυτού, καθώς και φωτοτυπία του βιβλιαρίου εμβολίων του παιδιού, τόσο για τους Παιδικούς Σταθμούς, όσο και για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ραντεβού επικοινωνείτε με την Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά στο τηλέφωνο 2394020841.

Related posts

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων για εισαγωγή Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο: «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφοριακά Συστήματα» των Τμημάτων Πληροφορικής και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Δημήτρης Δημητριάδης

Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση δράσης “Η Μακεδονία τιμά στη Βέροια τον Μίκη Θεοδωράκη με το έργο του Μάκη Βαρλάμη”

Δημήτρης Δημητριάδης

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: παράταση στην υποβολή αιτήσεων για Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ

Στεφανία Ασπρίδου

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy