Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Δήμος Χαλκηδόνος: Εξυπηρέτηση πολιτών μόνο με ραντεβού- Αναστολή λειτουργίας όλων των πολιτιστικών και αθλητικών χώρων

Με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού με τηλεφωνική κλήση θα γίνεται η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες του δήμου Χαλκηδόνος, μετά την κατάταξη της Θεσσαλονίκης στο «Επίπεδο 4» (αυξημένου κινδύνου) του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα νέα μέτρα:

• Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από υπαλλήλους και κοινό.
• Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.
• Είναι υποχρεωτική η τηλεργασία στο 40%, επιπλέον των υπαλλήλων που ανήκουν σε ομάδα αυξημένου κινδύνου.
• Θα πρέπει να τηρείται η απόσταση του 1,5 μέτρου ενώ κατά την είσοδο τους στο δημαρχείο, οι πολίτες θα πρέπει να δίνουν τα ονομαστικά τους στοιχεία στον υπάλληλο που βρίσκεται στην υποδοχή και να υποβάλλονται σε σχετική θερμομέτρηση.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα πρέπει να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου Χαλκηδόνος, στο τηλέφωνο 2391330101-102. Ενώ, στην ιστοσελίδα του δήμου (www.dimos-chalkidonos.gr) είναι αναρτημένος κατάλογος με τα τηλέφωνα επικοινωνίας όλων των υπηρεσιών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν “286”, απόφαση του δημάρχου Χαλκηδόνος Στ. Αναγνωστόπουλου, αναστέλλεται και μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης η λειτουργία των παρακάτω δομών και λειτουργών:

Α. Το σύνολο των κλειστών και ανοιχτών δημοτικών και σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και όλων των δημοτικών γηπέδων και σταδίων. Κατά τη διάρκεια της αναστολής δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση προπονήσεων και αγώνων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, όλων των ερασιτεχνικών και εθνικών κατηγοριών.
Β. Το σύνολο των χώρων υποδοχής – στέγασης των πολιτιστικών συλλόγων.

Related posts

Σκληρή επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, προς την εταιρεία «Εγνατία Οδός Α.Ε.» η οποία ξεκίνησε, χωρίς καμιά προηγούμενη διαβούλευση, την κατασκευή πλευρικών διοδίων στο τμήμα Α/Κ Λαγκαδά.

Δημήτρης Δημητριάδης

Επανατοποθέτηση των προτομών έξι Μακεδονομάχων που είχαν αφαιρεθεί από την ομώνυμη πλατεία

Σταύρος Καρυπίδης

Ο Δήμος Θέρμης, διοργανώνει δωρεάν Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy