Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης – Εύσημα από τον Κ. Ζέρβα στους δημοτικούς αστυνομικούς που συνέβαλαν στην αποτροπή αρπαγής ανηλίκου

Τα εύσημα στους δημοτικούς αστυνομικούς που συνέβαλαν καθοριστικά στην αποτροπή αρπαγής ανηλίκου στο κέντρο της πόλης απέδωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σε συνάντηση που είχε μαζί τους σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξήρε το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας και συνεχάρη προσωπικά την Ευαγγελία Στράτη και τον Πορφύρη Ευσταθιάδη, τα δύο στελέχη του οργάνου που χειρίστηκαν το περιστατικό.

«Πρόκειται για δύο από τους 83 όλους κι όλους εξαιρετικούς υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στην επιχειρησιακή ετοιμότητα της υπηρεσίας όσο όμως και στο κοινωνικό της πρόσωπο.

«Ίσως οι περισσότεροι να γνωρίζουμε τη Δημοτική Αστυνομία από πιο δυσάρεστα πράγματα, όπως οι κλήσεις, τα πρόστιμα ή οι παραινέσεις. Όλοι, όμως, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που επιτελεί, η οποία μάλιστα αναπτύσσεται σε πάρα πολλά επίπεδα κάθε μέρα», σημείωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θυμίζοντας ότι και στο παρελθόν η Δημοτική Αστυνομία είχε συμβάλει αποφασιστικά στον εντοπισμό ενός ανήλικου παιδιού, έπειτα από συναγερμό που είχε σημάνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έκανε γνωστό ότι θα εισηγηθεί να αποδοθεί εύφημος μνεία στους δημοτικούς αστυνομικούς, στους οποίους και προσέφερε από ένα μπουκάλι «Γοργόνα», το κρασί που παράγεται από τον αστικό αμπελώνα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Related posts

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: παράταση στην υποβολή αιτήσεων για Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ

Στεφανία Ασπρίδου

36 σχολεία της Θεσσαλονίκης ανοίγουν τις πόρτες τους στα προσφυγόπουλα – Δείτε τη λίστα

Σταύρος Καρυπίδης

Μόνο εννέα νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα Κυριακή πανελλαδικά. Τα 7 σε συνοριακούς σταθμούς

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy