Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Διαγωνισμός φωτογραφίας με στόχο την ανάδειξη της Καρδίας

Φωτογραφικός διαγωνισμός με στόχο να αναδειχτούν οι φυσικές ομορφιές της Κοινότητας Καρδίας, διοργανώνεται με πρωτοβουλία των εθελοντών Καρδίας. Η πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνεται κυρίως προς τους νέους οι οποίοι καλούνται να βγουν στις γειτονιές της Καρδίας, να τις φωτογραφίσουν και να προβάλουν το φυσικό πλούτο της περιοχής τους. Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχουν νέοι έως 25 ετών, από οποιαδήποτε περιοχή. Η θεματολογία είναι ελεύθερη και καθένας μπορεί να στείλει έως τρεις φωτογραφίες. Η προθεσμία αποστολής των φωτογραφιών λήγει στις 20 Δεκεμβρίου 2020, στις 22:00. Η επιλογή των καλύτερων φωτογραφιών θα γίνει από επιλεγμένους επαγγελματίες φωτογράφους.

Στο email (ethelonteskardias@gmail.com), εκτός από τις φωτογραφίες, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ως έπαθλο στο νικητή του διαγωνισμού θα δοθεί μια Polaroid φωτογραφική μηχανή ενώ η καλύτερη φωτογραφία θα τοποθετηθεί στον πίνακα υποδοχής στην Εκκλησία της Καρδίας. Επίσης στον πίνακα υποδοχής στο περιβαλλοντολογικό πάρκο της Καρδίας θα δημιουργηθεί ένα κολάζ όλων των φωτογραφιών. Όσες φωτογραφίες επιλεγούν από τον αριθμό 2 έως το 10 θα γίνουν κάδρα και θα μπουν σε κεντρικά σημεία της Καρδίας.

Related posts

«Με ψεύδη δεν καλύπτονται οι τραγικές πολιτικές σας ευθύνες κα. Φωτίου…»

Δημήτρης Δημητριάδης

Θεσσαλονίκη – Έκτακτες διακοπές νερού σήμερα 16 Αυγούστου 2020

Δημήτρης Δημητριάδης

Θέσεις εργασίας στα Δημοτικά Ιατρεία της Θεσσαλονίκης (Κάνε τα χαρτιά σου)

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy