Αγροτικά Θεσσαλονίκη

Διαδικτυακές αποφοιτήσεις για τους μαθητές των λυκείων και τους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ της ΑΓΣ

Μετά από μία τουλάχιστον «ιδιαίτερη» σχολική χρονιά, οι αποφοιτήσεις τόσο των μαθητών της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου, όσο και των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα. Εξαιτίας των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών σε συνδυασμό με τη γεωγραφική ποικιλότητα της καταγωγής μαθητών και σπουδαστών, αποφασίστηκε να γίνουν φέτος με διαφορετικό τρόπο.

Αρχικά, από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Σχολής έγινε η παρουσίαση των τελειόφοιτων μαθητών και σπουδαστών, ενώ αναρτήθηκαν σύντομα ευχετήρια βίντεο με τους καθηγητές τους. Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει με την προβολή βίντεο προσομοίωσης της παραδοσιακής τελετής αποφοίτησης. Στη διαδικτυακή αποφοίτηση των δύο Λυκείων χαιρετισμό θα κάνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, ενώ θα προβληθεί και μήνυμα «έκπληξη» από αθλητή με διεθνή ακτινοβολία. Στην αποφοίτηση του Ι.ΙΕΚ κεντρικό χαιρετισμό θα απευθύνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ζυμαρικών «ΜΕΛΙΣΣΑ – ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ», Αλέξανδρος Κίκιζας. Φυσικά, και στις δύο διαδικτυακές αποφοιτήσεις σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν η διοίκηση, μαθητές και σπουδαστές της Σχολής.

Η προβολή των βίντεο θα γίνει τόσο από την ιστοσελίδα της ΑΓΣ όσο και από το κανάλι της Σχολής στο Youtube (AmericanFarmSchool). Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, στις 19:00, θα αναρτηθεί η αποφοίτηση των μαθητών του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου και την Τρίτη 30 Ιουνίου, επίσης στις 19:00, θα αναρτηθεί η αποφοίτηση των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ.

Η αποφοίτηση είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως περιστάσεων. Φέτος, η διοίκηση της ΑΓΣ αισθάνθηκε την ανάγκη να σταθεί ακόμη περισσότερο δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειές τους, καθώς αποφοιτούν σε μια χρονιά, η οποία δοκίμασε τα όρια της ανθρωπότητας σε πολλούς τομείς. Η Σχολή ανταποκρίθηκε με αποτελεσματικότητα στις νέες συνθήκες, ενσωματώνοντας σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό την παροχή εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Από την πλευρά τους, οι μαθητές και οι σπουδαστές απέδειξαν ότι είναι άξια μέλη της κοινότητας της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, καθώς χειρίστηκαν τις όποιες δυσκολίες με ευελιξία και πολλή δουλειά, δεν άφησαν τον φόβο να τους κυριεύσει και βγήκαν πιο δυνατοί και πιο σοφοί.

Related posts

Δήμος Θεσσαλονίκης-Κατ’ οίκον παράδοση τροφίμων και φαρμάκων στους πολίτες που χρήζουν βοήθειας

Δημήτρης Δημητριάδης

Με ηλεκτροκίνητη ποδηλατοβόλτα τίμησε ο κ. Θ. Καράογλου την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (φωτογραφίες)

Σταύρος Καρυπίδης

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης – Προσωρινά αποτελέσματα ΣΟΧ 3/2020 για την πρόσληψη ΙΔΟΧ προσωπικού Καθαριότητας Σχολικών Μονάδων

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy