Θεσσαλονίκη Πρώτο Θέμα

Διανομή υγειονομικού υλικού στην τροχαία Θεσσαλονίκης και τις αστυνομικές διευθύνσεις Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας

Αναγνωρίζοντας και τιμώντας τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει καθημερινά το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους εξασφαλίζοντας άλλη μια σημαντική δωρεά υγειονομικού υλικού, η οποία αυτήν τη φορά θα διατεθεί για τις ανάγκες της Τροχαίας Θεσσαλονίκης και των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας.

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που απηύθυνε από την έναρξη της πανδημίας ο κ. Καράογλου σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα, η εταιρεία “Αγγελίνα Παπακωνσταντίνου Α.Ε.δήλωσε παρούσα παρασκευάζοντας και προσφέροντας 2.000 προστατευτικές υφασμάτινες μάσκες

Το υγειονομικό υλικό θα διανεμηθεί στις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020. Η αρχή θα γίνει στις 10.00 π.μ. στις εγκαταστάσεις της Τροχαίας Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσουν στις 11.30 στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, στις 12.30 στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και στις 14.00 στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

Ο κ. Καράογλου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και με άλλες επιχειρήσεις προκειμένου να εξασφαλίσει ανάλογη χορηγία για το σύνολο των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μέχρι στιγμής, χάρη σε πρωτοβουλίες του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την 3η και 4η ΥΠΕ, καθώς και στο Τελωνείο των Ευζώνων έχουν διατεθεί συνολικά περισσότερα από 40.000 γάντια μιας χρήσης, χιλιάδες χειρουργικές μπλούζες και μεγάλες ποσότητες απορρυπαντικών-απολυμαντικών.  

Related posts

Πρόγραμμα από τον Δήμο Θεσσαλονίκης: Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση

Σταύρος Καρυπίδης

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: Χαριστική βολή για το επιχειρείν το νέο lockdown

Δημήτρης Δημητριάδης

Εθελοντικός καθαρισμός στις ακτές Περαίας Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy