ΔΙΕΘΝΗ

Διπλωματικό θρίλερ Αυστρίας & Τουρκίας με αφορμή την κίνηση του Αυστριακού Καγκελάριου Κουρτς να υψώσει την Ισραηλινή σημαία στο Αυστριακό κοινοβούλιο.

Πυρ και μανία με τους Αυστριακούς οι Τούρκοι οι οποίοι εμφανίζονται ….. σαν προστάτες τώρα των Παλαιστινίων.

Η Αυστρία εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή του στο Τελ Αβίβ την Παρασκευή, καθώς μια ισραηλινή σημαία ανυψώθηκε στη Αυστριακή βουλή στη Βιέννη ως σύμβολο αλληλεγγύης. Ο καγκελάριος Σεμπάστιαν Κούρζ είπε σε ένα tweet ότι η ανύψωση της σημαίας στην οροφή της Ομοσπονδιακής Καγκελαρίας ήταν «ένδειξη αλληλεγγύης προς το Ισραήλ», προσθέτοντας ότι οι επιθέσεις που στοχεύουν το Ισραήλ πρέπει να καταδικαστούν έντονα. Ο αυστριακός καγκελάριος αναφέρθηκε στις επιθέσεις πυραύλων που ξεκίνησαν από την παλαιστινιακή ομάδα αντίστασης Χαμάς, η οποία σκότωσε τουλάχιστον οκτώ Ισραηλινούς.

Ο Τούρκος προεδρικός εκπρόσωπος Ιμπραήμ Καλίν ήταν ένας από τους πρώτους αξιωματούχους που αντέδρασαν στο tweet του Κουρζ. Ελπίζω ότι οι λογικοί και συνειδητοί άνθρωποι της Αυστρίας και της Ευρώπης θα αντιδράσουν σε αυτού του είδους την πολιτική, είπε στο Twitter.

Related posts

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις παίρνει η γεωπολιτική διαμάχη Ερντογάν με Μακρόν και Ευρώπη. Ο Τούρκος Πρόεδρος κατηγορεί σχεδόν όλους τους Ευρωπαίους σαν Ναζιστές

Δημήτρης Δημητριάδης

Ο ιαπωνικός γίγαντας αυτοκινήτων Toyota κατέκτησε την πρώτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις για πρώτη φορά σε πέντε χρόνια, ξεπερνώντας τον αντίπαλό της Volkswagen.

Δημήτρης Δημητριάδης

Ο Τζορτζ Μπλέικ, Βρετανός, ο τελευταίος διαβόητος διπλός πράκτορας του Ψυχρού Πολέμου, πέθανε στα 98 του, στην Ρωσία.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy