Ελλάδα Πολιτική

Δυσαρέσκεια σε μερικούς προκάλεσαν οι ευχές του Πρώην Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα για την κοίμηση της Θεοτόκου ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.

Ο πρώην Πρωθυπουργός έγραψε για την μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας:

«Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την Παρηγορήτρα. Τη Μάνα που προστατεύει τους αδύναμους και σκέπει τους αδικημένους. Που συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της.

Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε, με την υγειονομική και την οικονομική κρίση, αλλά και με τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της πατρίδας μας, χρειαζόμαστε όλες και όλοι το κουράγιο, την ελπίδα, το φως, που η πίστη καθενός, αλλά και ο σεβασμός στην πίστη καθενός, στις παραδόσεις και στη λαϊκή ψυχή, μπορούν να προσφέρουν.

Χρόνια πολλά στις απανταχού Ελληνίδες, χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες!»

Η τοποθέτηση αυτή ενόχλησε πολλούς μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν και κανένας δεν βγήκε επίσημα να τοποθετηθεί. Το έπραξε όμως η κυρία Ακρίτα η οποία θέλησε να δημοσιεύσει την αντίθεση της με την τοποθέτηση του πρώην Πρωθυπουργού για την μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Έγραψε ειρωνικά στην πρώτη ανάρτηση

«Αλέξη εσύ; #Καμμένε_λείπεις» !!!!!!!

Συνέχισε δε με δεύτερη ανάρτηση στηλιτεύοντας τον πρώην Πρωθυπουργό που απαευθύνθηκε στους Έλληνες με τόσο ορθόδοξο τρόπο!

«Όταν τα λέει η Κεραμέως που στο κάτω κάτω είναι ένθεη και δεξιά, κάποιοι από εμάς την στηλιτεύουμε. Όταν ο Τσίπρας κάνει ανακοίνωση που μοιάζει σαν να την έγραψε η Κεραμέως, είναι απλώς Σάββατο !!!

Δεν χρειάζεται (ορισμένοι) Συριζαίοι να τα βρίσκουν όλα τέλεια. Αυτά ας τα αφήσουν για άλλους χώρους που ξέρουν να το κάνουν 40 χρόνια τώρα πολύ …καλύτερα.
Και βέβαια θα τοποθετουμαστε και βέβαια, βεβαιότατα δεν θα χαϊδεύουμε αυτιά. Χωρίς κριτική κανένα κόμμα δεν πάει μπροστά, χωρίς αντίλογο κανένα κίνημα δεν βελτιώνεται, χωρίς την αντίθετη άποψη τίποτα δεν προχωράει. Μαθαίνουμε όλοι από τα λάθη των άλλων αλλά κυρίως από τα δικά μας. Μπορεί να κάνω λάθος».

Σώθηκε η τιμή των ενοχλημένων!!!

Related posts

Επικίνδυνη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τις Σημιτικές απόψεις τον κατηγορεί ο ίδιος ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς

Δημήτρης Δημητριάδης

e-ΕΦΚΑ – Ξεκινά η καταβολή των συντάξεων

Δημήτρης Δημητριάδης

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 στην Αττική και την Εύβοια

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy