Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού στο Δημαρχείο Λαγκαδά.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη και σε συνεργασία με το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν . ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 διοργανώνεται δράση κλινικού ελέγχου μαστού στο Δημαρχείο Λαγκαδά.

Την εξέταση ψηλάφησης μαστού θα πραγματοποιήσει ο μαστολογός Βλάσιος Τσαντήλας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (στο Δημαρχείο). Όσες κυρίες ενδιαφέρονται για την κλινική εξέταση θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2394330221, ώρες λειτουργίας του Δημαρχείου, για να κλείσουν ραντεβού, δίνοντας το ονοματεπώνυμο και τον τηλεφωνικό αριθμό τους.

Δυστυχώς λόγω της νόσου covid -19 και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν, στη δράση μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 25 κυρίες. Κατά την εξέταση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, με απαραίτητη προϋπόθεση τη χρήση μάσκας.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, ευχαριστεί θερμά το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν . ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τον ιατρό μαστολόγο κ. Τσαντήλα για την αποδοχή της πρόσκλησης και ευελπιστεί ότι η δράση για τον δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού θα επαναληφθεί στο μέλλον για περισσότερες γυναίκες του Δήμου μας, όπως και για την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης – ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Related posts

Coronavirus: Τα Lockdown επιστρέφουν σε όλη την Ευρώπη

Δημήτρης Δημητριάδης

Εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού στον Κελλάριο Όρμο από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Δημητριάδης

Διαψεύδει ο Ζέρβας για το φυλλάδιο

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy