Θεσσαλονίκη Πολιτισμός

Δωρεάν ξεναγήσεις από διπλωματούχος ξεναγούς στα αξιοθέατα και τα μνημεία της Θεσσαλονίκης

Δωρεάν ξεναγήσεις από διπλωματούχος ξεναγούς στα αξιοθέατα και τα μνημεία της Θεσσαλονίκης προσφέρει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε όσα γκρουπ επιλέξουν να βρεθούν στην πόλη, στο πλαίσιο επίσκεψης ή διακοπών τους σε άλλη, κοντινή περιοχή.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, το Ε.Ε.Θ. καλεί τους τουριστικούς πράκτορες , τα γραφεία γενικού και ειδικού τουρισμού καθώς και τούς φορείς που διοργανώνουν τουριστικά πακέτα ώστε ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ

Το ποσό της επιδότησης –επιχορήγησης θα μπορεί να ανέρχεται σε ανώτατο ποσό έως 115€ πλέον φπα (24%) ανά ξενάγηση που θα πραγματοποιείται.

Στόχος του προγράμματος, που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Σωματείο Ξεναγών Θεσσαλονίκης και το Σωματείο Τουριστικών Γραφείων αλλά και τουριστικούς πράκτορες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή είναι η προσέλκυση τουριστών στη Θεσσαλονίκη.

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Related posts

Πρόγραμμα My KEP live

Στεφανία Ασπρίδου

Θεσσαλονίκη – Έκτακτες διακοπές νερού σήμερα 16 Αυγούστου 2020

Δημήτρης Δημητριάδης

Με τον Υφυπουργό Μακεδονίας -Θράκης Θεόδωρο Καράογλου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy