Ελλάδα ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος υγείας για κάθε πολίτη – Υλοποιείται άμεσα το έργο.

Το υπουργείο υγείας σε συνεργασία με την ψηφιακή διακυβέρνηση που άρχισε να εφαρμόζεται στην Ελλάδα και αλλάζει την εικόνα της χώρας, προχωρούν το έργο αυτό, ώστε τους επόμενους μήνες και πριν το τέλος του έτους να μπει σε εφαρμογή.

Σε πρώτο στάδιο ο ηλεκτρονικός αυτός φάκελος θα περιλαμβάνει τις βιοχημικές και αιματολογικές εξετάσεις του κάθε ασθενούς είτε από τον ιδιωτικό είτε από το δημόσιο τομέα αλλά και τα εισιτήρια και τα εξιτήρια των νοσοκομείων.

Ταυτόχρονα εντάσεται και προχωράει η «ψηφιοποίηση» του δημοσίου συστήματος υγείας, ώστε όλες οι Μονάδες να αλληλοσυνδέονται ηλεκτρονικά.

Οι ψηφιακές εξελίξεις στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και αυτό οφείλεται κατά κοινή παραδοχή στην εξαιρετική δουλειά που κάνει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Related posts

Έλενα Ράπτη: «Οι εξαιρετικοί χειρισμοί της Ελλάδας διεθνοποιούν το πρόβλημα της τουρκικής προκλητικότητας».

Δημήτρης Δημητριάδης

Σάμος: Νεκρά 2 παιδιά καθώς έπεσε τοίχος απο τον Σεισμό.

Δημήτρης Δημητριάδης

Η κατάρρευση του μύθου των Ρώσων Ορθόδοξων αδελφών. Μόσχα: Εσωτερικό θέμα της Τουρκίας η Αγιά Σοφιά ! Οι Ρώσοι τουρίστες θα μπαίνουν δωρεάν!

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy