Ελλάδα ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος υγείας για κάθε πολίτη – Υλοποιείται άμεσα το έργο.

Το υπουργείο υγείας σε συνεργασία με την ψηφιακή διακυβέρνηση που άρχισε να εφαρμόζεται στην Ελλάδα και αλλάζει την εικόνα της χώρας, προχωρούν το έργο αυτό, ώστε τους επόμενους μήνες και πριν το τέλος του έτους να μπει σε εφαρμογή.

Σε πρώτο στάδιο ο ηλεκτρονικός αυτός φάκελος θα περιλαμβάνει τις βιοχημικές και αιματολογικές εξετάσεις του κάθε ασθενούς είτε από τον ιδιωτικό είτε από το δημόσιο τομέα αλλά και τα εισιτήρια και τα εξιτήρια των νοσοκομείων.

Ταυτόχρονα εντάσεται και προχωράει η «ψηφιοποίηση» του δημοσίου συστήματος υγείας, ώστε όλες οι Μονάδες να αλληλοσυνδέονται ηλεκτρονικά.

Οι ψηφιακές εξελίξεις στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και αυτό οφείλεται κατά κοινή παραδοχή στην εξαιρετική δουλειά που κάνει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Related posts

Η επιγραφή, με την Ελληνική Σημαία και τον Εθνικό μας Ύμνο, κοσμεί την κεντρική πλατεία στην πόλη Bousan, στη μακρινή Ν. Κορέα

Δημήτρης Δημητριάδης

Covid 19 – ΕΛΛΑΔΑ: 1 Λεπτό Ανεμελιάς (βίντεο)

Σταύρος Καρυπίδης

Εξώδικο στις τράπεζες για τις τιτλοποιήσεις απαιτήσεων

admin

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy