Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τον μητρικό θηλασμό στο Ιατρικό Διαβαλκανικό

Εκδήλωση στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των λεχωίδων για την σημασία του μητρικού θηλασμού, οργανώνει η Μαιευτική  Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Υγιεινής Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην αίθουσα σεμιναρίων του νοσοκομείου (όροφος Μ) και είναι ανοιχτή στο κοινό, με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού ( 1-7 Νοεμβρίου). Στοχεύει στην ενημέρωση της κοινής γνώμης για την αξία του θηλασμού, ως βασικού παράγοντα για την επιβίωση, την υγεία και την ευημερία των βρεφών και της μητέρας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν όλες οι πτυχές για την προώθηση του μητρικού θηλασμού, από εκπροσώπους της Διεύθυνσης Υγιεινής Θεσσαλονίκης (Μ. Σιδηροπούλου, Ασ. Αδαμίδου) και του Ιατρικού Διαβαλκανικού (Ηλ. Λαλοπούλου, Νεογνολόγο, και  Μ. Γκιώνη, Ευγ. Νταμαρτζή, Μαίες).  

Θα ακολουθήσει συζήτηση και επίδειξη θηλασμού, δεξίωση με δώρα, ενώ όσες επισκέπτριες το επιθυμούν, μπορούν να ξεναγηθούν στους χώρους της Μαιευτικής Κλινικής στην οποία εφαρμόζεται η πολιτική προώθησης του μητρικού θηλασμού (rooming in), ως διαδικασία μοναδική και αναντικατάστατη στη σχέση μεταξύ μητέρας και νεογνού.

Related posts

Τετάρτη 23/10 – 19:30 | Εκδήλωση | Τουρκία: Κράτος Τρομοκράτης, με διεθνή συναίνεση

Σταύρος Καρυπίδης

«Τρωάδες» του Ευριπίδη Πρεμιέρα: Θέατρο Δάσους, Θεσσαλονίκη Πέμπτη 20, Παρασκευή 21, Σάββατο 22 Αυγούστου

Δημήτρης Δημητριάδης

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 26ης και της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy