Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Εκπαιδευτικό σεμινάριο 50 σχολικών τροχονόμων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Παύλου Μελά από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και κατόπιν αιτήματος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παύλου Μελά και του Προέδρου Επαμεινώνδα Σέγκουλη, πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για 50 Σχολικούς τροχονόμους υπό τις οδηγίες των στελεχών της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Οδυσσέα Ψούνη και Σοφίας Καράκαρη.

Ο Δήμος Παύλου Μελά μεριμνά για τη διαρκή εκπαίδευση και ετοιμότητα των σχολικών τροχονόμων, οι οποίοι συμβάλλουν καθοριστικά στην ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών και των συνοδών τους από τις σχολικές μονάδες, γι αυτό και φροντίζει να δίνονται οι απαραίτητες κατευθύνσεις από τους ειδικούς της Τροχαίας, μέσα από συνεχή επιμόρφωση, ώστε να διασφαλίζονται οι σωστές συμπεριφορές από οδηγούς και πεζούς στο σχολικό περιβάλλον.

Η εκπαιδευτική διαδικασία πραγματοποιήθηκε το διήμερο Δευτέρας 21 και Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου 2020, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, ‘’θωρακίζοντας’’ σχολικούς τροχονόμους που προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παύλου Μελά, στους οποίους μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης δόθηκαν σχετικές βεβαιώσεις για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, ευχαριστούν τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τους έμπειρους αξιωματικούς για την ανταπόκρισή τους και την αρωγή τους στην ενημέρωση των Σχολικών Τροχονόμων. Επίσης συγχαίρουν τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την πρωτοβουλία και τους Σχολικούς Τροχονόμους του Δήμου Παύλου Μελά που συμμετείχαν στην ουσιαστική ενημερωτική δράση.

Related posts

Η Έλενα Ράπτη παρούσα στην περιοδεία του Υπουργού Δικαιοσύνης στη Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Δημητριάδης

Ο Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό των συμπολιτών της τρίτης ηλικίας

Δημήτρης Δημητριάδης

Ο εορτασμός της Απελευθέρωσης της Χαλάστρας

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy