Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού στον Κελλάριο Όρμο από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Νέα όψη στη μέχρι πρότινος παραμελημένη περιοχή του Κελλάριου Όρμου επιδιώκει να προσδώσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, που σήμερα και αύριο πραγματοποιεί εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού αυτής της μοναδικής φυσικής ακτής στην ανατολική προκυμαία του Θερμαϊκού.

«Με τον καθαρισμό στον Κελλάριο Όρμο ικανοποιείται ένα αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης είχε δεχθεί καταγγελίες περιοίκων για την άσχημη εικόνα που παρουσίαζε η περιοχή αυτή. «Πιστεύω ότι με την παρέμβασή μας θα δώσουμε μια νέα πνοή στον Κελλάριο Όρμο και ίσως κι ένα κίνητρο και στην πολιτεία να δει αυτό το όμορφο τοπίο με μεγαλύτερη προσοχή», σημείωσε ο κ. Ζεϊμπέκης.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης επεσήμανε ότι με συντονισμένες κινήσεις των υπηρεσιών της καθαριότητας και του πρασίνου ο Κελλάριος Όρμος, που μάλιστα είναι και κηρυγμένος ενάλιος αρχαιολογικός χώρος, θα καταστεί ένας ελκυστικός προορισμός. Παράλληλα με τον καθαρισμό της περιοχής, όπως εξήγησε ο κ. Δημητριάδης, γίνονται και κλαδεύσεις αλλά και συνολικότερες παρεμβάσεις για την περιποίηση του πρασίνου, ώστε να υπάρξει συνολική αναβάθμιση του χώρου.

Related posts

Συμπαράσταση στην Αρμενία. Χιλιάδες Έλληνες και Αρμένιοι στην συγκέντρωση συμπαράστασης στην Θεσσαλονίκη.

Δημήτρης Δημητριάδης

Δήμος Λαγκαδά – Προκήρυξη ηλεκτρονικού διεθνή ανοιχτού δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών.

Στεφανία Ασπρίδου

Ανακοίνωση ΥΚΠΑΑΠ : εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ νηπίων και παιδιών στους παιδικούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών της ΥΚΠΑΑΠ του Δήμου Λαγκαδά για το σχολικό έτος 2020 – 2021

Στεφανία Ασπρίδου

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy