Οικονομία

Επίδομα 400 ευρώ: Οι 7 κλάδοι επιστημόνων που θα το λάβουν -Πώς και πότε θα καταβληθεί

Στο άμεσο διάστημα αναμένεται να καταβληθεί σε συγκεκριμένους κλάδους επιστημόνων ένα επίδομα της τάξης των 400 ευρώ, με τη μορφή έκτακτης ενίσχυσης.

Το επίδομα, που είχε εξαγγελθεί από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» τελικά θα δοθεί σε 7 κλάδους αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων. Οι κλάδοι αυτοί είναι οι εξής:

δικηγόροι

μηχανικοί

οδοντίατροι

γεωτεχνικοί

οικονομολόγοι

συμβολαιογράφοι

δικαστικοί επιμελητές

Το συνολικό διαθέσιμο κονδύλι δεν προβλέπεται να ξεπεράσει τα 35 με 40 εκατ. ευρώ κάτι που σημαίνει ότι ο αριθμός των δικαιούχων θα κυμανθεί ανάμεσα στους 80.000 και 100.000 αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες.

Related posts

Επίδομα θέρμανσης: Παρασκευή οι πρώτες πληρωμές – Αναλυτικά τα ποσά

Δημήτρης Δημητριάδης

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης – Έκκληση προς το Υπουργείο Ανάπτυξης για την επί ίσοις όροις, η απόφαση για την πώληση χριστουγεννιάτικων ειδών από εμπορικές επιχειρήσεις και σούπερ μάρκετ

Δημήτρης Δημητριάδης

Σε απόγνωση χιλιάδες μακροχρόνια άνεργοι. Κόβεται το επίδομα των 400 ευρώ. Καταστροφή σε χιλιάδες ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy