Ελλάδα ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Πρώτο Θέμα

Επίσημο. Παραδίδονται μαθήματα Photoshop (επεξεργασία φωτογραφιών) στις Τούρκικες εφημερίδες (μπουνταλά χαμπέρ) !!!!

Για γέλια και για κλάματα είναι οι Τούρκικες εφημερίδες, καθώς ούτε μια επεξεργασία εικόνας επιπέδου δημοτικού δεν μπορούν να κάνουν.

Στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσαν πολλές τουρκικές εφημερίδες απεικονίζουν την Φρεγάτα Λήμνος η οποία εμβόλισε την Τουρκική φρεγάτα Kemal Reis να έχει ένα άνοιγμα στην πλώρη της. Είναι τόση η ασχετοσύνη τους που πήραν και κόλλησαν μια φωτογραφία απο ένα ….. καρχαρία με το στόμα ανοικτό και δεν έσβησαν ούτε το μάτι του …. αλλά ούτε τα βράγχια απο την φωτογραφία.

Έτσι η Φρεγάτα Λήμνος μετατράπηκε σε ΦΡΕΓΑΤΟΚΑΡΧΑΡΙΑ προκειμένου τα ΜΜΕ να κοροϊδέψουν τον Τούρκικο Λαό.

Η κωμωδία σε όλο της το μεγαλείο – Η φρεγάτα με έναν λευκό καρχαρία αντί πλώρης ………….. τους ξέφυγε ο δράκος της θάλασσας ο οποίος προφανώς θα έτρωγε γαρίδες σε κάποιο βάθος και δεν ήταν διαθέσιμος !!!!!! Παρακάτω εμφανίζονται μερικές μόνο εφημερίδες με χαμπέρια για μπουνταλάδες !!!

HABER KURULU

MebPersonel

GUNES

Και σαν να μην έφθανε η βλακεία των Τούρκικών εφημερίδων, μια άλλη δημοσίευσε δηλώσεις του Προέδρου της Χώρας ….. ο οποίος λέει με περηφάνια :

Ενώ ο Oruç Reis συνέχιζε τα ερευνητικά του καθήκοντα στην περιοχή μετά τη δήλωση navtex, η απόπειρα παρενόχλησης από το ελληνικό πολεμικό πλοίο παρεμποδίστηκε με επιτυχία. Και συνεχίζει ακάθεκτη η εφημερίδα …………… τις δηλώσεις του προέδρους της χώρας !

Στις τελευταίες εικόνες που αποκαλύφθηκαν, η φρεγάτα Λήμνος, της οποίας η απόπειρα παρενόχλησης απωθήθηκε από την TCG Kemalreis, φέρεται να ελήφθη κατά την είσοδό της στο λιμάνι όπου μεταφέρθηκε για επισκευή και αποδεικνύει την ζημιά στο μπροστινό μέρος. Ενώ η μύτη της Λήμνου ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, (είχε μετασχηματιστεί στα σαγόνια του καρχαρία) ισχυρίστηκε ότι η ζημιά ήταν κρυμμένη από το ελληνικό κοινό με μεγάλη προσοχή και οι εικόνες προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις από τους Έλληνες μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…………… Τον καρχαρία δεν τον πρόσεξε ούτε ο Πρόεδρος, ούτε οι δεκάδες σύμβουλοι του !!!!!

Το άρθρο της εφημερίδας …….. με τον Ερντογάν …. και τον καρχαρία !!!

Να σημειωθεί ότι η Φρεγάτα Λήμνος μετά το συμβάν συμμετείχε στην κοινή Γάλλο-Ελληνική άσκηση …… χωρίς βέβαια το στόμα του καρχαρία και χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό. Εξαίρεση ίσως να αποτελεί ο ναύτης που αναγκάστηκε να βάψει τα γδαρσίματα της Φρεγάτας. Τις φωτογραφίες της Ελληνικής Φρεγάτας που συμμετείχε στην άσκηση έδωσαν οι ίδιοι οι Γάλλοι!

Αντίθετα η πραγματική φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και η οποία δεν έχει ίχνος μοντάζ, είναι εμφανές ότι η τουρκική Kemal Reis έχει υποστεί μεγάλο ρήγμα. Χωρίς καρχαρίες, δελφίνια…….. και γοργόνες!

Related posts

Η απάντηση της Κομισιόν σε περιστατικά όπως η επίθεση κατά της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη

Σταύρος Καρυπίδης

Θ. Καράογλου: «Με όχημα την οικονομική διπλωματία κάνουμε τη βόρεια Ελλάδα πιο εξωστρεφή και ανταγωνιστική»

Σταύρος Καρυπίδης

Παγκόσμια Ύψωση του Τιμίου Σταυρού – 14 Σεπτεμβρίου

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy