Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη Θ. Καράογλου στη 2η Ε.Μ.Α.Κ. της ΠΟΥ στην αεροπορική βάση των CANADAIR CL-415 (φωτογραφίες)

Τις θερμές ευχαριστίες των Βορειοελλαδιτών στο πεζοπόρο τμήμα της 2ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.) του Πυροσβεστικού Σώματος, που εδρεύει στις εγκαταστάσεις της 113 Πτέρυγας Μάχης και στους πιλότους και το τεχνικό προσωπικό της 383ης Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης, που αποτελεί τη βάση των αεροσκαφών τύπου Canadair CL-415, εξέφρασε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κατά τη σημερινή του επίσκεψη.

Ο κ. Θεόδωρος Καράογλου ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη της Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχο Δημήτρη Κοντογιάννη, τον Διοικητή της 2ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχο Δημήτρη Καρασαββίδη, τον Διοικητή της 113 Πτέρυγας Μάχης, Σμήναρχο (Ι) Γεώργιο Φόρτη και τον Διοικητή της 383 ΜΜΕΑ, Επισμηναγό (Ι) Δημήτρη Μάλαμα, για τις δράσεις της Μοίρας, τη συμβολή σε αποστολές έρευνας-διάσωσης, καθώς και για την επιχειρησιακή ετοιμότητα. 

Απευθυνόμενος προς τους αξιωματικούς, τους πυροσβέστες, τους πιλότους και το τεχνικό προσωπικό των Canadair, ο κ. Καράογλου τους επαίνεσε για τον ηρωισμό, την αυταπάρνηση και την αυτοθυσία που επιδεικνύουν κάθε φορά που τους καλεί το καθήκον.

“Εκφράζοντας το σύνολο των Βορειοελλαδιτών, θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρετε στην πατρίδα. Με ηρωισμό, αυταπάρνηση και αυτοθυσία, κάθε φορά που σας καλεί το καθήκον, βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος, δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό σας.

Η πολιτεία βρίσκεται δίπλα σας, διασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να επιτελέσετε το καθήκον σας. Τα τεχνικά μέσα έχουν ήδη συντηρηθεί, έχουν ενοικιαστεί κατάλληλα πυροσβεστικά ελικόπτερα, δόθηκε περισσότερη οικονομική βοήθεια, ενώ και το έμψυχο δυναμικό έχει ενισχυθεί σε επίπεδο εποχικού προσωπικού. Φέτος, η αντιπυρική περίοδος ξεκινά με τις καλύτερες συνθήκες”, επισήμανε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης).

Related posts

“Από τη Θεσσαλονίκη ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ”

Σταύρος Καρυπίδης

Άμεση η ανεύρεση της 11χρονης πό το χαμόγελο και την Δημοτική Αστυνομία

Σταύρος Καρυπίδης

Σήμερα το πρωί η πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση της επιτροπής παρατηρητηρίου για την Δημοκρατία στα Βαλκάνια, τη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy