ΔΙΕΘΝΗ Ελλάδα

Εσείς είστε λύκοι !!!!!!!!! μπουυυυυυυυυυυυ, εμείς δεν σας φοβόμαστε …. είμαστε πολύ μεγάλοι!

Με μια αναδημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μιας παλιάς του δήλωσης, από την εποχή που ήταν ακόμα δήμαρχος, απάντησε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, στο αυστηρό μήνυμα της διάσκεψης των ηγετών των χωρών της Μεσογείου, προς την Άγκυρα, αλλά και στις σκληρές δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν.

Τότε σαν Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης απευθυνόμενος στους Κεμαλιστές και το βαθύ κράτος τους χαρακτήρισε λύκους. ……. Υπάρχει ένα τραπέζι λύκων που ετοιμάζεται. Εσεις οι λυκοι δεν θα καταφέρετε να μας φατε ειμαστε πολυ μεγάλοι”.

Τώρα οι λύκοι προφανώς είναι οι πρωθυπουργοί κρατών που συναντήθηκαν στην Κορσική προκειμένου να συζητήσουν τον τρόπο αντιμετώπισης της επιθετικής πολιτικής της Τουρκίας!!

Το προηγούμενο διάστημα, λύκοι ήταν ….. οι ξένες τράπεζες, μόνιμα λύκος είναι ο μέντορας του Προέδρου της Τουρκίας, ιμάμης Γκιουλέν, οι Αρμένιοι, οι Άραβες, οι Ευρωπαίοι, οι Εξωγήινοι ……. και όποιος άλλος δεν ταιριάζει στο μυαλό τους!

Ενοχλήθηκαν οι Τούρκοι απο την στήριξη των κρατών της διάσκεψης των MED 7 και τα μηνύματα Μακρόν. Χθες η Τουρκία κατήγγειλε ως “αλαζονικές” τις δηλώσεις του προέδρου της Γαλλίας Εμάνουελ Μακρόν, ο οποίος επέκρινε τις ενέργειες της Άγκυρας στην ανατολική Μεσόγειο και τον κατηγόρησε ότι “θέτει σε κίνδυνο” τα συμφέροντα της Ευρώπης.

Related posts

Επικαιροποιήθηκαν τα πρωτόκολλα για τη λήξη της απομόνωσης, της καραντίνας καθώς και για την επιστροφή στην εργασία

Δημήτρης Δημητριάδης

Η 5η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «ΘΥΜΕΛΗ» με εισιτήριο… τρόφιμα

admin

Η αποκλιμάκωση της πρόσφατης έντασης οφείλεται στο ότι η Ελλάδα έστειλε το μήνυμα της αποφασιστικότητας

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy