Θεσσαλονίκη

Η Έλενα Ράπτη παρούσα στην περιοδεία του Υπουργού Δικαιοσύνης στη Θεσσαλονίκη

Η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη παραβρέθηκε στην εκδήλωση με θέμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» που συνδιοργανώθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και την Helexpo στο πλαίσιο του “Thessaloniki Helexpo Forum: Πολιτική, Οικονομία & Κοινωνία.

Αναζητώντας την Ισορροπία” στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στηρίζοντας την προσπάθεια της κυβέρνησης να προωθήσει την επιτάχυνση της δικαιοσύνης μέσα από την τεχνολογία και τις νέες ψηφιακές της μορφές.

Στη συνέχεια η Έλενα Ράπτη συνόδευσε τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα κατά την επίσκεψή του στη Εθνική Σχολή Δικαστών, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναβάθμιση και ενίσχυση της σχολής μέσα από τον εμπλουτισμό του προγράμματος σπουδών, την ενίσχυση της διά βίου επιμόρφωσης των δικαστικών λειτουργών, τον  σχεδόν διπλασιασμό των εισακτέων ως συνέχεια της επιλογής της κυβέρνησης να ενισχύσει με οργανικές θέσεις στο Δικαστικό Σώμα αλλά και την ίδρυση κατεύθυνσης ειρηνοδικών, τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στον τομέα της δικαστικής εκπαίδευσης τα τελευταία χρόνια.

Related posts

Ο Μιχάλης Γεράνης στο δημαρχείο Καλαμαριάς

Στεφανία Ασπρίδου

Κ. Ζέρβας: «Η Θεσσαλονίκη ξανά στην ατζέντα της Κεντρικής Κυβέρνησης»

Σταύρος Καρυπίδης

Παρασκευή και 13: Γιατί θεωρείται μέρα γρουσουζιάς;

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy