Ελλάδα Πολιτική

Η αποκλιμάκωση της πρόσφατης έντασης οφείλεται στο ότι η Ελλάδα έστειλε το μήνυμα της αποφασιστικότητας

«Το ότι αποκλιμακώθηκε η πρόσφατη ένταση στο Καστελόριζο δεν έγινε τυχαία, δεν έγινε συμπτωματικά. Αυτό έγινε χάρη στο γεγονός ότι η Ελλάδα συνολικά – η Κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα και πάνω απ’ όλα οι Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί αυτές βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος την δύσκολη στιγμή – είχαν την απόλυτη ετοιμότητα να στείλουν το μήνυμα της αποφασιστικότητας», τόνισε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” του ΑΝΤ1.

«Η Ελλάδα διαχρονικά έχει ένα καθήκον. Να διαφυλάσσει την ειρήνη της με κάθε τρόπο και αυτό κάνει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Όλο αυτό το διάστημα η Ελλάδα προετοιμάζεται αθόρυβα, εργάζεται για την ειρήνη στην περιοχή και είναι απολύτως προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Για να γίνει αυτό πρέπει να ενεργοποιηθεί σε πολλούς άξονες και αυτό κάνει η Κυβέρνηση. Εργάζεται σε πολιτικό, σε διπλωματικό, αλλά και σε επιχειρησιακό επίπεδο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και υπογράμμισε πως:

«Σε επιχειρησιακό επίπεδο έχουμε έναν πολύ υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, όπως και στον Έβρο πριν λίγους μήνες, έτσι και στην πρόσφατη ένταση αντί να αιφνιδιαστούν, αιφνιδίασαν τον Ερντογάν!».

Related posts

Ενισχύεται το Λιμενικό: Παρέλαβε και δεύτερο σκάφος προσφορά της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

Δημήτρης Δημητριάδης

Βίτσας: Η βλακεία είναι ανίκητη. Του Δημήτρη Κωνσταντάρα

Σταύρος Καρυπίδης

Ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας στο ΓΝΝΘΑ “Η Σωτηρία” για την επίβλεψη του έργου της κατασκευής 50 κλινών ΜΕΘ

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy