Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη στο National Geographic Traveler της Ρουμανίας

Το National Geographic Traveler της Ρουμανίας παρουσίασε τη Θεσσαλονίκη, ως ιδανικό κοντινό city break προορισμό.

Ο Ρουμάνος δημοσιογράφος Catalin Gruiea παρουσίασε στο αναγνωστικό κοινό τη Θεσσαλονίκη, σαν μία πόλη με ποιοτικά χαρακτηριστικά, έντονη νυχτερινή ζωή, μοναδική γαστρονομία, αξιοθέατα και δράσεις που μπορεί να απολαύσει κάθε επισκέπτης.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης μετά από πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας, φιλοξένησε σ ένα ταξίδι εξοικείωσης, τον δημοσιογράφο, ο οποίος μαζί με το συνεργείο του, περιηγήθηκε και κατέγραψε σημεία της πόλης, που στόχο είχαν να ενισχύσουν την εικόνα της Θεσσαλονίκης ως κοντινό προορισμό city break για τον κοινό της Ρουμανίας σε μια προσπάθεια τόνωσης του οδικού τουρισμού.

Επισημαίνεται πως το National Geographic Traveler ανήκει στον όμιλο Burda και είναι το σημαντικότερο ταξιδιωτικό περιοδικό της Ρουμανίας με πολύ ποιοτικά κείμενα και φωτογραφίες, κυκλοφορία 11.000 τεύχη/δίμηνο και αναγνωσιμότητα 65.000. Οι αναγνώστες του National Geographic Traveler ταξιδεύουν περισσότερο από τον μέσο όρο και πραγματοποιούν περισσότερες διανυκτερεύσεις σε κάθε προορισμό που επισκέπτονται.

Επίσης πρόκειται για ένα περιοδικό που το διαβάζουν και συμβουλεύονται όλα τα στελέχη της τουριστικής αγοράς της Ρουμανίας.

Related posts

“Από τη Θεσσαλονίκη ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ”

Σταύρος Καρυπίδης

Άμεση αλλαγή της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος ζητά ο Δ.Βαρτζόπουλος

Σταύρος Καρυπίδης

Ψήφισμα – Ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου για τα 101 χρόνια της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy